| o fetitZa dulCeE :X a întrebat:

am 14 ani si NU am avut niciodata un prieten[iubit] si mi-as dori sa am ca sa vad cu este...
imi poate da cineva niste sfaturi? ce trebuie sa fac?
stiu ca o sa imi ziceti ca sunt prea mica dar chiar vreau sa am un prieten.big grin
dau funtitZa!

Răspuns Câştigător
| ATB a răspuns:

Ehh dupa ce am citit asta seara imi place sa vad asta. Nu esti prea mica pentru un prieten, esti prea mica pentru a-ti incepe viata sexuala, dar probabil nu vrei asta ci doar un baiat sa fie langa tine si sa te iubeasca sufleteste sa te ia in brate etc. In primul rand iti cauti baiatul cu atentie, sa fie ceva mai mare(sau nu dar>) sa gandeasca pentru a rezista mai mult timp relatia. Incerci sa gasesti baiatul fara prietena si linistit, ca sa eviti complicatiile. Apoi te imprietenesti cu el cu stati cateva zile/saptamana amici apoi ii spui ce ca il placi si ca vrei sa fi cu el daca simti ca si el te place un pic. Ai reusit ramai cu baiatu, incearca sa vorbesti mult si sa ii spui ce "probleme", dar sa fiti voi doi. stai cateva ore si vorbesti. la inceput ceva divers apoi ii zici ca l-ai placut de cand l-ai vazut sau ma rog ce sentimente ai fata de el. si ii zici ca nu sti sa saruti pentru ca e primul baiat cu care stai. E important sa iti alegi un partener inteligent ca sa poti vorbi cu el. mai greu la varsta aia dar poate ai noroc. daca nu va fi cauti alt baiat. Sa fi iubita

6 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

Pai sa stii ca nu pierzi nimic, ai timp o viata intreaga pentru asta, la un moment dat te vei plictisi, si inca mai repede decat crezi.
Chiar daca nu vrei sa auzi asta, la ani tai, nu are cum sa fie ceva special, adica nu ai ce sa vezi cum e.
Dar daca vrei tu neaparat, iesi afara din casa, in fata calculatorului nu o sa-l gasesti niciodata.
Parerea mea e sa mai astepti, dar... faci cum crezi.

| Roby67 a răspuns:

Cum nu ai prieteni? Toata comunitatea TPU sunt prieteni tai. Si un iubit o sa ai cu siguranta, nu dispera, toate la timpul lor happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai discutat cu mama?

| ChristianAthletikتايلور a răspuns:

Uaaa nu mai vrem anonimi cu raspunsuri tampite.
Prima data trebui sa-ti alegi un baiat dar care sa nu aiba prietena.
Apoi incepi sa intri in discutie cu el iar apoi daca mai incolo o sa te placa se "baga" cu tine si traiti fericiti cat o-ti trai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu esti mica pentru asta eu am avut primul prieten la 10 anitongue... ii dau dreptate lui timea nu o sal gasesti daca stay in fata calculatorului inpretenestere cu baieti incearca sa intri putin dar nu exagerat in lumea lor siai sa vz ca o sa-ti gasesti unul(eu am 13 anibig grin)

| o fetitZa dulCeE :X explică:

Mersi :*