3 ani nu e diferenta mare intre o fata si un baiat. Poate acum, la 14 ani, da.
Daca parintii vostri se cunosc si se viziteaza, e simplu. In aceste conditii, e usor sa-i spui mamei tale. E mai greu cu un necunoscut. Sfatul meu este sa-i spui si sa discutati "ca fetele". Apropo, nu trebuie sa si faci sex cu el numaidecat. Da ca te place, el va avea rabdare sa astepte sa cresti. Da, esti minora, esti prea mica pentru asta.
Mulțumesc de răspuns. Nici nu vreau să îmi încep viața sexuală la vârsta asta. Doar sunt curioasă dacă băieții ar aștepta, în general am auzit că nu. Dar, cum spui tu, dacă ține cu adevărat la mine, ar trebui să aibă răbdare.
In general, nu asteapta. Ai dreptate. Cam toti se gandesc numai la sex. Dar daca tine la tine, face sex cu altele (sa nu fii geloasa, se "descarca") iar pe tine te asteapta. Mama ta te poate invata si cum sa-l refuzi fara sa se supere, sa inteleaga. Succes!
Eu nici măcar nu ştiu cum să-i zic mamei că îmi place de el, să o mai întreb şi cum îl refuz frumos nu cred că aş avea curaj. Mama e foarte deschisă cu mine, dar eu am unele rețineri in a-i povesti lucruri când vine vorba de băieți. Asta pentru că până acum am evitat să-i zic că-mi place de cineva. De aceea, nu ştiu cum ar reacționa. Of, nu ştiu ce să fac.
Esti prea tanara, de asta te temi sa-i spui mamei. Incearca sa fii si tu deschisa. Ai sa vezi ce usor este. Dupa aceea, abia vei astepta sa vina acasa si sa povestiti, sa va sfatuiti. Pentru inceput, intreaba si tu: cand mai vine familia "X" la noi? Vine si fiul lor? Mama se va prinde si poate te va ajuta sa-ti faci curaj. Sa o intrebi de refuz, va fi mai tarziu. Nici ea nu se astepta ca mai devreme sa-ti placa de cineva, nu e nimic deosebit. Va reactiona bine, nu te teme. Curaj!
El vrea sa te sexuiasca si apoi scapa de tine. Imediat ajunge pedofil de joasa speta
Nu-ti fa probleme, nu este normal ca copii de 14 ani sa se sarute, esti inca micuta si pana pe la 16-17 ani, ai destul timp sa-ti gasesti un baiat care sa te placa.
Cat priveste baiatul asta de clasa a XII_a, cred ca nu are el ochi pentru fetite atat de mici, fiind interesat de fete de varsta lui sua mai mari.
KatiMe27 întreabă: