Buna! Nu as putea sa spun ca eram in aceeasi situatie ca tine cand eram mica, dar primul meu iubit in adevaratul sens al cuvantului, primul baiat pe care l-am iubit a aparut cand aveam 16 ani. Asta m-a facut sa inteleg anumite lucruri mult mai bine. Mai exact, sa ai un prieten nu inseamna sa ai o pereche de pantofii. El nu vine azi, maine sau mai bine spus, nu il vad eu azi sau maine ca pe un prieten. Al doilea lucru pe care l-am dedus la varsta aia era ca de mica am invatat sa fiu selectiva si consecventa cu absolut toate persoanele din jurul meu. La vasrata de 16 ani sincer nu ma mai gandeam la prietenele mele care aveau prieteni de 2-3 ani. Eram indragostita.Dar mi-am dat seama ca nu am nimic de regretat.Esti micuta si nu trebuie sa te gandesti la prieteni la varsta asta. Mai asteapta putin. Prima flama se va aprinde cand va fi sa fie. Te pup si nu ai de ce sa fii suprata, micuto.
Uite cam cum e: toate vin la timpul lor. Nici nu stii cand o sa-ti iasa in cale prima dragoste. :-D Se poate intampla maine, peste o luna, peste 1 an sau cine stie. Pur si simplu toate vin de la sine, pentru ca asa e firesc. Nu te stresa ca nu ai acum prieten pentru ca nu are rost. Traieste-ti viata frumos, pentru ca ai abia 14 ani... iubirea apare atunci cand nici nu te astepti.
Haha, e mai bine singura, dragostea e pain in the ass, despartirile iti rup capul, si vor fi destule , asa ca mai asteapta, singura, si cauta ceva, perfect
Sincer mie mi se pare foarte ok ca la 14 ani sa ai alte prioritati decat baietii.Cand prietenele tale vorbesc despre "iubitii" lor nu ar trebui sa te simti prost, ar trebui sa te simti speciala si diferita(in sensul bun).La 15-16 ani nu este deloc tarziu, este foarte bine...crede-ma ca o sa ai suficient timp pentru baieti...
Sunt destule care au "iubiti" de pe la 12 ani si isi incep viata sexuala pe la 14 ca la 15 sa aiba deja un copil.Dar ma rog, nu cred ca se pune problema de asta.
Take care!(^_^)
Presiunea pusa adupra lor va fi uriasa iar iar accidentul relatiilor intime de dinainte de căsătorie afectează grav familia.
93% dintre familii vor fi neimplinite sau distruse din acest motiv.
Daca ai sti ca prietenele tale se situeaza in acel procent nefericit ai mai fi invidioasă pe ele?
Poti sa ai un iubit acum, daca esti pregatita.Baitetii din ziua de azi vor doar sa faca sex.Este alegerea ta, succes!
Iubire la 14 ani? ciudat tu ce zici? Nu te complica, mai asteapta vei avea destul timp pentru iubiti ai sa te saturi de baieti lasa.le pe ele sa aiba iubiti. tu ai grija, ca incepe scoala si nu complica totul. iti zic din propie exerienta sper ca te-a ajutat :* :*
anonim_4396 întreabă: