Iti spun eu am trecut prin aceeasi dilema uitate insistent la ea mult poartate frumos intra in discutii cu ea de exemplu cerei tema din astea si cel mai important spune-i cuiva ca o placi asa o sa auda ea daca nu ai curaj sa ii zici o sa afle ca o placi sh atunci iti vei da seama daca si ea te place sau du-te la ea sh zii fataaa eu mor dupa tinesh gata
Iei un caiet gol. Pe a doua pagina scrii: iti place de mine? pe a treia, daca da, vrei sa fii prietena mea? Apoi te duci cu caietul la ea si o intrebi daca vrea sa iti completeze in oracol.
Este un proverb:"Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n sac"adica in cazul tau ti-a dat o fata draguta.acum du-te si spune-i ce ai de spus si gata. ori Da ori mai departe nu mai stai cu ideea ca o placi numai tu.succes poate ai inteles mesajul meu
Pai ai nevoie de un complice. o prietena de a ei foarte buna sau o colega care sa o intrbe in locul tau si dupa aia sati zica si tie.intelegi? sau intreab-o tu direct.fi barbat?
Pai ai putea sa ii spui pe mess ca o placi. Si sa o intrebi daca ei ii place de tine. Lasa timiditatea Si bafta:*
Pai in primul rand trebuie sa iti iei inima in dinti si sa vorbesti cu ea.nu conteaza despre ce. apoi o inviti in oras.si in final o intrebi daca vrea sa fiti prieteni.succes!
Am vorbit cu ea pe mess dar tot zice ca e "urata si proasta" mai degraba as zice despre mine ca nu-s f. atragator...(de prost nu, sunt I pe clasa) si la scoala parea de parca nici nu am vorbit cu ea ... o sa incerc luni faza cu prietena ei. mersi
Am vorbit cu ea... i-am spus si direct ca-mi place de ea(pe mess) dar nu cred ca e interesata...
Ai zis ca incerci sa-i dai semne.ai incercat sau doar ai avut intentia? si cum poti afla daca si ea te place...pai o solutie ar fi sa ii spui, dar asta presupune sa lasi emotiile si timiditatea la o parte sau ar putea un coleg/a sa te ajutea vorbind cu ea...bafta!
beausingurlamasamea întreabă: