| Andreea20000 a întrebat:

Am 14 ani si simt nevoia sa am o persoana alaturi care sa ma inteleaga. Da, bineinteles parintii imi sunt alaturi, ma sfatuiesc, ma iubesc, iar eu reciproc, dar totusi...mai exact vreau sa spun ca simt nevoia si am nevoie de un iubit, de o persoana care sa -mi fie alaturi, care sa ma stranga in brate si sa ma simt in siguranta alaturi de el.De ce credeti ca am ajuns sa-mi doresc sa am un iubit? Da, stiu poate unii credeti ca eu am nevoie de un iubit pentru a intretine relaxii sexual sau mai stiu eu ce va imaginati unii, dar nu este asa, chiar imi doresc o persoana matura alaturi de mine! Ce parere aveti? Un sfat, va rog!

10 răspunsuri:
| sL0boz a răspuns:

Nu stiu o sa simti cand vine persoana aia si eu simt acelasi lucru, am fost cu o fata da stateam cu ea pentru fund si tate altceva nu ma atragea la ea, m-am despartit dupa 2 saptamani ca imi era sila de ea, nu era potrivita asa ca i-am dat un cd cu stefan banica si am plecat... smug Relatii sexuale nucred ca ai nevoie ca poti sa te duci pe centrura si mai iei si bani daca chiar vrei...
E normal sa ai o persoana apropiata si sa iti doresti, eu pot sa schimb fetele si sa fiu cu una chiar daca ma atrage la ea doar unele lucruri (fizic ) si sa o schimb, la fete e mai naspa schimbi mereu baieti.

| MâţaD a răspuns:

Noi suntem facuti din iubire, atat a parintilor cat si a lui Dumnezeu.Este normal ca si noi sa dorim sa impartasim altora dragoste, iar dragostea pe care o oferim parintilor difera de cea pe care o oferi unui prieten/iubit.Este ceva frumos la aceasta varsta, iti spun pentru ca si eu am 15 ani.

| TheUnForgiveN a răspuns:

Eu ce sa mai zic.Parintii de multi ani prin tari straine.Strange o perna in brate. smug

| DianaScorpio a răspuns:

Este normal, doar ca nu este tocmai usor sa dai peste o persoana care sa te inteleaga si asa mai departe. Cauta-ti prieteni apropiati, nu multi, unu-doi, si descarca-te lor, etc.

| ppr a răspuns:

Iesi in oras cu prietenii, cunoaste persoane noi.fa-ti prieteni noi si in scoala.sincer,o sa te saturi de baieti dupa ceva timp big grin

| 3ma a răspuns:

Esti fata, ai o varsta.incepi sa vezi lumea in care traiesti, incepi sa cunosti lume si sa fi cunoscuta.Fiecare dintre noi ne dorim acest lucru la un momentdat.O persoana care sa ne fie alaturi in orice moment al zilei, o persoana pe care putem sa o sunam la 3 noaptea doar ca sa ii spunem cat tinem la ea, o persoana pe umarul careia poti sa plangi, poti sa razi...o persoana care sa faca parte din tine si din tot ceea ce faci.Parintii au locul lor in viata ta, dar ai nevoie si de cineva de sex opus cu care sa imparti totul. Poti incepe sa iesi cu prietenii/prietenele prin parc, locuri publice sau sa faci parte la activitati extra scolare unde in orice moment poate aparea acea persoana de care simti ca ai nevoie sa te complecteze. Take care! big grin

| SorinaM30 a răspuns:

Asteapta momentul. happy Sunt sigura ca sunt macar 2-3 tipi care te plac [cu sau fara stirea ta]. Incearca sa fi f sociabila, comunicativa, sa fi mereu acolo cand e rost de lume multa. Daca esti genul mai timid, nu`i problema. Iesi cu fetele in oras si poarta`te natural, zambeste si fi tu! Cu siguranta vei gasi persoana care sa te placa si s`o placi. Restul, de aici incolo, e poveste. Te descurci tu, ca esti fata desteapta.hee hee)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur nu vrei sex?

| Luissa123 a răspuns:

E absolut normal ca la aceasta varsta dragostea parintilor sa nu-ti mai fie deajund.eu zic sa-ti cauti jumatatea si sa fii sigura ca ea o sa apara (nu te arunca in bratele primului venit) succes!

| KyssOana a răspuns:

Cautati prieteni apropiati daca vrei baieti happy prietenii stranse cineva care sa-ti fie alaturi la bine si la greu tu ai nevoie de cineva ca sa-i spui secretele tale si sa le pastrezehappy ai acest sentiment deoarece te maturizezi si incet incet vei cunoaste pe cineva care iti va fi alaturi love struck