Daca omul a zis ca et asteapta, sa te mai astepte. Intr-adevar esti prea mica pentru asta si nu te simt in stare nici macar sa te duci la ginecolog, dar sa-ti mai asumi riscurile (cancer de col) si responsabilitatile (sarcina) care decurg din viata sexuala. Nu va mai ganditi mereu la asta, luati fiecare zi pe rand si cand va veni ziua veti face si dragoste.
Parerea mea e sa ai rabdare ca esti mica pentru asta si nu esti capabila sa intelegi chiar tot ce presupune asta.
Buna, bine faci ca nu te grabesti, ai timp pentru.sex,ai 14 ani...nu trebuie sa iti incepi viata sexuala de pe acum ca esti cam frageda pentru.asa ceva si daca el chiar te iubeste, te asteapta cat timp e nevoie.
Nu cred ca e asa mare graba, ca inceperea vietii sexuale implica mult responsabilitate si nu e de jucat cu asta, poti lua diferite boli cu transmitere sexuala, apoi o sarcina nedorita, iti dai seama ce ar insemna asta la varsta ta, nu iti distruge copilaria.
Pai scumpa, daca tu nu vrei nu face.Ai o varsta mica pentru a face asta. Daca vrea te asteapta, daca nu, Nu. Explica-i ca tu ai 14 ani nu ai 17 ca el. Daca nu te asteapta si te paraseste asta este, nu-ti pierzi tu virginitatea din cauza lui.Baieti gasesi la fiecare colt al strazii.
Bafta:*
O doamna.Scz ca-ti zic, dar ori esti oarba ori esti proasta.Se vede ca tipul nu vrea decat sex, astfel de ce insista atat? daca te iubeste, atunci sa astepte, desi nu prea cred. Daca tu simti ca nu esti pregatita atunci nu esti, dragoste cu sila nu merge.Regretele de dupa o sa te sece.
Oricum, alta varianta, daca ai tai ti-au permis prieten.(stiu nu?), atunci cerele parerea.Cu maica-ta poti vb orice. O sa te sfatuiasca.Gandeste si tu cu capul si apoi cu inima.Desi e putin asa, sa-ti ceara sa faceti dragoste(dar a vrut mai mult sex.), asta vn de la sine, nu se stabileste, ca o sa iasa.phiu...
Bafta.
Nu esti mica! esti foarte foarte mica! ai abia 14 ani! mai asteapta cel putin pana la 18! si ai grija! s-ar putea ca el sa te alinte doar pentru sex! stie ce vrea!
NU o face, baietii iti promit si luna de pe cer numai sa te duca in pat. Daca o faci, cand se va satura de tine te va lasa, isi va gasi pe alta, si da esti prea mica. Daca nu cedezi te va dorii si mai mult, dar daca accepti, dupa ce te tuna.:-J nu va mai avea nici un interes fata de tine.
Spune-i cu nevoile lui, sa mearga la o curva sa isi satisfaca nevoile, daca esti de acord cu asta.
Nu cred ca il iubesti incat sa te poti darui lui. tu ai spuss-o singura, nu esti pregatita si asta inseamna ca nu il iubesti. pentru ca atunci cand iubesti o persoana ai face orice pentru ea.
aa n vrea sa zic ca nu tii la el...
ma rog... mi-ai trebui ore intregi sa vb cu tine fata in fata ca sa iti explic tot... dar concluzia e tot acea:
Nu te culca cu el din motivele pe care chiar tu le-ai zis.
Va fi poate cea mai mare greseala a vietii tale maia les daca ti-e rusine.
Femeia trebuie sa fie al unui singur barbat, adica sotul ei si atat.altfel ar fi pacat...
poate ti se pare ca sunt de moda veche sau mai stiu eu cum, dinpotriva, dar in legatura cu chestile astea...prefer sa fiu considerata invechita decat curva
alegerea ta.
Cei sau cele care au zis ca vrea sa faca numai sex cu mine dati`mi voie sa va contrazic... daca ar fi vrut numai asta mi-ar fi vorbit mai demult despre "dorintele" lui. a zis ca ii e rusine sa`mi spuna asta
si ca daca vrea sa o faca cu mine pentru prima data (ca nici el nu a facut`o niciodata) inseamna ca ma iubeste
daca ar fi vrut doar asta nu mai stateam demult cu el.totusi sunt 5 luni :X
si acum dupa ce i-am zis eu ca nu vreau cand ajungem la subiectul asta imi zice ca nu are rost sa mai discutam despre asta ca facem cand vreau eu si gata...si schimba subiectul
i-am zis ca nu vreau sa ma simt obligata sa fac asta si mi-a zis ca nici el nu vrea...cat despre sentimentele pentru el, ...nu stiu
Da ai facut chiar foarte bine ca nu ai acceptat plus ca daca el te iubeste te va astepta pana va fi momentul potrivit sa ai o relatie sexuala te felicit mult pentru ca ai dat dovada de maturitate
Baieti sunt in stare sa zica orice ca sa se culce cu o fata, ai 14 ani peste 10 ani cati barbati crezi ca o sa ai la activ daca ii crezi pe toti cand iti spun ca te iubesc, respectate ca si fi respectata mai incolo de un barbat nu de un pustan, mai asteapta cel putin cat a asteptat el adica 17 ani
Daca te iubeste te va astepta, eu am 17 ani si sunt cu un baiat de la varsta de 15 ani este primul baiat si sper sa raman cu el pentru totdeauna si mie mi-a zis daca vreau sa fac dragoste cu el acum un an si i-am zis ca daca ma iubeste cu adevarat ma va astepta pana voi fi pregatita si datorita faptului ca este un baiat extraordinar si ma iubeste mult mi-a acceptat dorinta. Sfatul meu este sa mai astepti ca o sa ai timp si de asta, mai asteapta macar pana la 16 ani daca mai mult nu poti, Daca insinta sa faci dragoste cu el inseamna ca sta cu tine doar pentru asta si nu se merita crede-ma.
pup la tine
A face dragoste cu persoana iubita este intr-adevar un lucru minunat dar trebuie sa astepti sa fii mai maricica, eu nu am avut norocul tau de a alege mi sau intamplat unele lucruri pe care nu le-am putut decide eu le-a decis un idiot, si sfatul meu ca a tuturor fetelor este sa mai astepti la varsta ta am avut si eu un prieten si am stat 10 luni impreuna si nu s-a intamplat nimic intre noi el vroia sa ma astepte pana in clipa cand am fost violata de altcineva dar dupa ne-am despartit pentru ca nu aveam curajul sal privesc in ochi ma simteam vinovata in fine, dupa 3 ani de la intamplare eu nu am mai facut-o deloc.e usor sa faci dar dupa daca te va parasi(sper sa nu) vei regreta enorm.mai asteapta un pic inca esti prea fragila