Nu, de ce sa fie rusinos. Pur si simplu nu ai gasit pe cineva cu care sa te intelegi. Poti sa ai si 20 de ani.
NU e domne rusinos, incearca sa ramai singurica cat de mult poti ca pe urma nu vreau sa te vad si pe tine ca pe altele cu lacrimile pana in gura ca te-a parasit iubitul.Fi fata desteapta si nu te da pe orice prost.
Nare nimic daca ai 14ani si nu ai avut un iubit pana acum, dar las-o in colo irino cum20ani?))
Pai da dar mai incolo daca o sa am nu stiu cum o sa fie...adica nu stiu daca sunt pregatita si de obicei sunt o fire mai rusinoasa si timida.
Nu e rusinos p, rieten/iubit ai la ce varsta vrei, cu cat esti mai mare cu atat mai bine. gandesti si iei deciziile cele mai bune.
Hmmm iasa vedem.Cei lalti ar trebui sa se gandeasca la ei. Orcum vezi cand este ceva rusinos la tine pe nimeni nu intereseaza deci nu trebuie sa-ti fie rusine. Fundita(funda)? pls.
Nu este rusinos. Daca nu ai gasit inca alesul inimii inca o sa il gasesti mai tarziu!
Nu ..cred ca esti urata daca nu ai avut nici unul pana acum =]]]]]] lumesc.. dar nu inteleg dc nu ai fii cu nimeni pana la 14 ani:3
De ce sa ti se para rusinos? Sa-ti spun un ceva, si eu am 14 ani si nu ma preocupa atat de mult sa imi gasesc un prieten.Eu zic sa ne bucuram de zilele acestea de ''singuratate'' cat mai putem fiindca nu se mai intorc.Ce pot sa-ti mai spun este ca a ajuns sa ne fie rusine de normalitate.
anonim_4396 întreabă:
izuca333 întreabă:
Anonima17191 întreabă: