anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si sunt inca virgina.Am un amic(amic nu iubit) de 15 ani pe care il plac si il iubesc... el doar ma place pe mine. Mi-a propus de cateva ori sa facem sex... dar eu nu am vrut, deoarece mi`e frica iar el nu vrea sa foloseasca prezervativ.Credeti ca e bine sa-mi incep viata sexuala?

Răspuns Câştigător
| blaa a răspuns:

Nu te strica de la varsta asta...ala e un obsedat daca de la 15 ani iti cere sa faceti sex oh go on,de ce sa te risti, sa o faci, si pe urma cine stie cum va certati si ala o sa inceapa sa povesteasca la toti cum v.ati f***t.Nu ai intra in pamant de rusine? Sa le auzi pe celelalte cum te fac curva sau.oh go on.Ma rog, asta e parerea MEA.Nu trebuie sa asculti de mine sau de altcineva dp acest site, ci fa cum crezi tu ca e mai bine.

So. sfatul meu este sa nu faci sex de la 14 ani, asteapta si tu macar pana pe la 17 ani si o faci...

Bye bye., RemiX.

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e bine si daca te deranjeaza indeparteazate de el.

| ignore a răspuns:

Nici nu e bine. si daca nu vrea sa foloseasca prez e si mai raw pentru ca poti ramane insarcinata.si nu cred ca vrei un copil de la varsta asta ai avea problema cu parintii cu scoala plus ca nici macar nu e iubitu tau. dupa o sa povesteasca la toti si el si restul o sa te faca C**VA.

| Jony123 a răspuns:

Eu as spune ca nu, el vrea doar ca sa te foloseasca, sa faca sex cu tine si atat, daca tu sti ca doar te place pai inseamna ca tu pentru el nu insemni prea mult chiar daca el zice altceva. Nu se merita sa ii dai tu virginitatea lui pentru ca il iubesti, vei iubi si alti baietii carora ai vrea sa le dai virginitatea ta dar daca o sa faci sex acum nu o sa mai ai ce oferii viitorului baiat pe care il vei iubi cu adevarat...
Sper ca te-am ajutat. Funda? Plzzzzzzzzzz
Deci eu spun sa nu faci sex...

| Aylee a răspuns:

Chiar deloc, nici nu incerca de la o varsta asa de frageda. Pot aparea complicatii, cum ar fi dereglari hormonale si etc. Nu cred ca ai vrea sa regreti toata viata pentru decizia asta. Oricum, mereu iti vei aminti cu cine ai facut sex prima oara, si de asta zic ca ai sa regreti, poate chiar ai si sa plangi pentru un banal om oh go on.

| Marijuana a răspuns:

OMFG :o diiiii esti nebuna? straight face ce trebuie sa-ti mai zica ca sa-ti dai seama ca te foloseste? Sa`ti deseneze? NU, nu este bine sa-ti incepi viata sexuala de acum cu un baiat care vrea doar sa`si bata joc.

| XK a răspuns:

Ok, o faci cu asta care nu te iubeste, si tu crezi ca il iubesti...peste un an intalnesti marea iubire a vietii tale, cand aude ca te-ai f#t#t la 14 ani cu un amic, pentru ca voia el, sigur ramai pe liber...

Concluzia o tragi singura!

| NimenixD a răspuns:

Nu. Tu îl iubeşti pe el, nu? Dar el pe tine? Nu eşti nici pregătită să o faci. Părerea mea este că îţi poţi începe viaţa sexuală atunci când amândoi vă iubiţi la fel de mult. Nu doar o aventură. Hop ţop, am făcut-o cu x dar ştii, doar aşa. oh go on.
Mai ai răbdare, toate la timpul lor. Poate mai târziu o să regreţi dacă faci asta happy.

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Nu,nu este bine! dar este viata ta. poti face ce vrei cu ea.dar asculta si sfaturile noastre.o sa te saturi de atata sex.si mai ales ca esti inca un copil.nu ai nici macar 16 ani...pentru ce sa faci sex? pentru ce? si mai ales.cu alt copil de 15 ani.fii serioasa si invata!

| Liquor a răspuns:

Eu ma apropii de 18 ani si sunt virgina. nici nu`mi trece prin cap sa fac prostii de genu. e cel mai de pret dar al tau.nu te grabi sa-l pui in palma oricui... oricat ai iubi. eu si prietenul meu suntem impreuna de 5 ani si 2 luni. dar nu mi-a prous niciodata.si are 22 de ani.nu 15

| adelynaa a răspuns:

In primul rand la 14 ani ink te dezvolati, iar dc ti se propune doar asa sa facem nu'i bine
trebuie sa simti uh cand vine momentul acela si tine cont ca o data in viata iti daruiesti virginitatea... ai grija la cine o daruiesti ca pe urma iti va parea rau... vad ca baiatul nu merita pentru ca el doar te place si uh il iubesti, si nu e ok sa faci asta doar pentru ca il iubesti iar el vrea un singur lucru de la tine.

acum mna... fiecare face ce vrea cu viata lui.nu?

take care

| yomotherfucker a răspuns:

Nu... mai ales la varsta asta frageda nu o sa te mai dezvolti corect etc. dar gandeste'te la consecinte adica.parintii tai ce o sa-ti faca daca te iubeste si el mult zii sa mai rabde un an sau 2 thinking straight face daca nu e din ala obsedat sa faca sex... ma rog. mai ales ca nu foloseste prezervativ te lasa si insarcinata. depinde acum.

| SuntDoarUnuMic a răspuns:

Viata sexuala ti`o incepi cand vrei tu! Cand simti momentul potrivit este excelent dar la o varsta atat de mica este devreme.Degeaba zic mica, pentru ca eu am 15 ani, dar cred ca macar pana la 16 trebuie sa asteptam.Prin inceperea vietii sexuale,hormonii tai o iau in alta directie,iar hormonii de crestere vor inceta sa produca indeajuns,si nu vei mai creste in inaltime, apoi sunt mult mai multe chestii, de care eu nu sunt sigurbig grin.Gandeste-te ca daca faci fara prezervative sunt 1000 de risuri de boli,de piele,HIV,SIDA,de toate.Iar el daca nu e atent,poate sa termine in tine si sa te lase insarcinata,apoi sa te lase baltawinking.Cam asa suntem noi baietii,horonii tropaie prin noi si vrem sex all-day-long.
Ramane la decizia ta,dar gandeste-te si la parerea celorlalti,pentru ca mai mult ca sigur se va afla, apoi exista alt risc:toti baietii sa vina la tine si sa spuna ca te iubesc, dar ei sa vrea doar SEX.Ramane la alegerea ta, sper ca te-am ajutatstraight face

| AwesomeGirl a răspuns:

Nuuuuuu! stai cuminte in banca ta pana simti tu ca esti cu adevarat pregatita.Virginitatea trebuie pierduta cu o persoana specialawinking

| Ax a răspuns:

Nu este bine deloc. tine de virginitate pana la casatorie. asa fac toti vor sa se culce cu tine sa te lase gravida apoi sa fuga cu alta. ai tu timp toata viata nu trebuie neaparat acum poti sa o faci in continu pana la 50 de ani

| Ensem a răspuns:

Eu sunt de parere sa faci ce vrei? daca sigur stii ca te iubeste,fa ce-ti spune inima,daca tu crezi ca vei ramane cu el pana la batranete, si ca stii sigur ca el ti-a furat virginitatea si ca vei ramane cu el e bine.dar daca ti-o fura si apoi te lasa, nu mai e bine

| IonutM22 a răspuns:

Tu trebuie` sa stii cel mai bine

| Ridimaah a răspuns:

Nici deata este foarte rau daco o faci

| masyqa a răspuns:

Da poti sa faci daca intredevar il iubesti) eu prima data am facut cu un baiat pe care il iubesc la 13 ani si ma simt bine pina amu cu el am deja 15 ) pentru ca sexul face pe oamenii sa fie impreuna ca la amindoi ii place acesta! iti recomand sa faci

| pufyparadox13 a răspuns:

NU la varsta asta! Gandeste-te ca mai tarziu pe la 20 de ani te vei mandri ca esti asa matura si inca virgina, in plus sotul tau va avea o parere buna despre tine. Trebuie sa astepti sa o faci cu baiatul potrivit.Cat despre amicul tau, care e problema lui? De ce sa nu foloseasca? Nu e nimic rau in asta. Sper ca te-am ajutat cu raspunsul meu. FUNDITA? happy