| Dulama_Alex_1990 a întrebat:

Am 14 ani si sunt indragostit de o fata dar alt baiat care este cel mai bun prieten al meu e indragostit de ea. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Antonima19 a răspuns:

Dragul meu, daca tu esti indragostit de ea si ea inca nu stie. Cred ca ar trebui s`o iei incet. Daca ea acum place pe alt cineva, si tu ii spui ca o iubesti ea atunci se va indeparta de tine. Ti`o spun din experienta. Daca nu place pe nimeni poti s`o cuceresti prin felul tau de`a fi daca nu atunci cu banii sau cu cadouri. In legatura cu prietenul tau... Daca ea te iubeste ce mai conteaza! Chiar daca aveti o prietenie de multi ani si tu chiar o iubesti si esti sigur ca si ea. Atunci renunta la el. E doar un sfat, tu faci ce vrei! Sucees! Fundita? puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| RrEe4 a răspuns:

Dragostea e mai importanta decat prietenia! Dar nu merita sa strici o prietenie de o viata pentru o relatie de 1-2luni sau saptamani! Asta este sfatul meu.

| olumedintrecut a răspuns:

Buna
Si eu am cam aceiasi problemasaddar trebui sa ii spui fetei de sentimentele tale fata de ea, cred ca are tot dreptul sa aleaga langa cine vrea sa stea...iti dau un sfat: daca il iubeste pe celalalt baiat nu te baga in relatia lor deoarece si tu si fata veti suferi enorm. Si nici relatia ta cu prietenul tau nu ar trebui sa se strice. Puteti discuta si sa ii spui ca iti place de acea fata, si pe cine va alege ea sa ii respectati decizia chiar daca unul dintre voi va fi dezamagitsad....iti spun eu ca este cel mai potrivit lucru.