| tedytza10 a întrebat:

Am 14 ani si sunt indragostita de un baiat de 17 ani! dar el are deja o prietena care are 13 ani. Nu stiu ce sa fac... e singurul baiat pe care il iubesc si nu imi pot lua gandul de la el mai ales ca il vad in fiecare zi.Ma afecteaza foarte tare cand il vad cu prietena lui.

Răspuns Câştigător
| ChloeS a răspuns:

Buna...intai da-ti seama daca chiar e baiatul "pe care il iubesti si de la care nu-ti poti lua gandul" la varsta asta esti prea mica ca sa iubesti... Daca si el iti da senzatia ca si el te place, atunci stati de vorba fata in fata si sincerhappy Sper ca te-am putut ajuta. Daca doresti mai multe sfaturi lasa-mi id-ul tau si stamde vorba. Te pup

7 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

N`ai ce sa faci. Stiu cum e dar trebuie sa astpti momentul in care se vor desparti doar daca se va intampla si apoi sa ii spui ce simti pentru el. Nu te poti baga in relatia lor. :X Dar exista o multime de baieti, incearca sa-l uiti pentru ca nu prea vad cum ati puea di impreuna. Paste fericit! :*

| mihaela_7915 a răspuns:

De cat timp sta cu pr lui? daca nu sta de mt sh esti in relatii bune cu el vb mai mult cu el fii cat mai apropiata de el. vorbiti desp orice ca sa vada ca poate avea incredere in tine. da-i sfaturi. poate se va atasa de tine sh veti ajunge unde iti vei dori adica sa fii uh iubita lui.bafta.

| Bianca_3626 a răspuns:

Hei, stii si eu traiesc asta zilnicwinkingnumai ca el nu are o prietena. Dar simt ca nu pot face nimic ca sa-l cuceresc.Si el are tot 17 ani, merge pe 18.Si eu am tot 14. E greu.Stiu.Dar daca nu are niciun sentiment pentru tine, e mai bine sa-l uiti.Nu te ajuta la nimic daca plangi dupa el.Crezi ca pe el il intereseaza.Incearca sa cauti baiatul potrivit pentru tine, Incearca sa vezi partile bune din ceilalti baieti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa faci? scuza-ma ca sunt dura, dar trebuie sa iti iei gandul de la el daca are prietena si o iubeste, intreaba-te mai intai cum te-ai simti daca situatia ar fi invers? Raspunde sincer si vei sti ce ai de facut! Priveste in jurul tau si vei afla ca exista langa tine un baiat care inca nu are curajul sa iti spuna ca te place si iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce prietena ma? de 13 ani? nici par la pasarica nu are. dai una la fund si trimite-o acasa, la papusi. tu esti mai mare.ai buletin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Despartey fy langa el bagate in seama cu el fal sa simta acelasi lucru

| patricia_9674 a răspuns:

Draguto sunt multi baietii in lume poate si mai frumosi dar daca ti s-a pus tie pata pe el e cam greu daca mai are si prietena big grin asteapta u ca nu o sa ramana cu ea cunosc baietii daca il iubesti atat de mult poti astepta dupa el:*