Timiditatea lui este un lucru nu neaparat rau. Parerea mea este ca nu se simte foarte comod in relatie dar nu pentru ca nu te-ar placea, ci pentru ca te place mult si nu vrea sa faca ceva sa te simti prost. Cred ca ar trebui sa il faci sa se simta comfortabil cu tune si pana la urma o sa te pupe el .
Ti-ai ales prost partenerul. El nu este capabil sa se ridice la nivelul dorintelor tale. Cauta si tu un baiat care stie ( si care poate) ca o trebuie (si) sarutata.
Las' ca o sa-i treaca sa mai fie asa timid in preajma ta, desi 2 luni ar fi fost de ajuns
Vorbeste cu el, spune-i sa nu mai fie timid, ca nu are de ce, sunteti 2 adolescenti, puteti vorbi unu cu altul, daca pe tine te deranjaza ceva, ii spui. etc.
Pur si simplu il intrebi -Ai vrea sa ma saruti? Daca iti raspunde NU atunci lasa-l balta. si spui si tu acolo -Nu am zis ca poti!
Daca zice Da atunci saruta-l tu prima, mai ales daca e timid.
Daca nu vorbesti cu el e si normal. Spune-i ca ai vrea sa se concentreze mai mult sa te sarute. poate nu stie cum vei reactiona cand te saruta el primul. vorbeste cu el.
AlexEjmecheru întreabă: