| maraan a întrebat:

Buna am 14 ani si sunt virgina iar un baiat de 19 ani ma place si ma alinta intr-o seara eram amandoi afara si cand imi da o palma la fund.A doua zi niste prietene deale lui mi-au spus ca nu ma place si are deja iubita nu stiu ce sa mai cred? I-am dat nr. meu de telefon si el pe al lui, eu lam sunat de multe ori si nu mi-a raspuns deloc la telefon credeti ca vrea sa fac sex cu mine sau chiar ma iubeste?

18 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Esti naiva si sa stii ca e bine, si mai bine ar fi daca ti-ai pastra naivitatea cat mai mult timp.Si nevinovatia...
happy
Tie iti plac pisoii? Aia mici, draguti, pufosi, care sunt voiosi si prietenosi cu toata lumea?
Nu adori aerul lor complet nevinovat, nu-ti vine sa-i iei automat in brate?
Cam asa te priveste baiatul asta de 19 ani,pe tine.
Fara suparare.
Te place,asa cum placi tu pisoiul cel micut si ti-a dat o palma la fund,asa cum iti vine tie sa iei pisicul in brate.
Nu trebuie sa te superi,tie ti s-a aprins o scanteie in suflet din cauza ca el ti-a dat atentie si te-a facut sa te simti bine cateva clipe,dar el are alte planuri,dupa cum vezi nu prea iti raspunde la telefon si nu prea pare interesat.
Lasa-l in lumea lui si tu,ramai in lumea ta, exista baieti si acolo si vei fi placut surprinsa daca ai observa cati te privesc si nu indraznesc inca sa se apropie!
Putina rabdare, draga mea, esti la inceput de drum si totul poate fi foarte frumos, depinde ce alegi si cu cine!
Un strop de rabdare!
happy

| maraan explică (pentru greece12):

Nu ca nu mi-ar raspunde la telefon ori mi-a dat un nr. fals de telefon ori nu mai are nr. ala de telefon si poate si-a schimbat nr.

| greece12 a răspuns (pentru maraan):

Nu te mai gandi, te necajesti singura degeaba.
Sunt sigura ca esti o dulceata de fata, dar el cauta aproape o femeie, pazeste-te si ai grija de tine!
happy

| DNSK a răspuns:

Te iubeste de nu mai poate! pana-n prima scara de bloc ar merge cu tine!

| Andreea52 a răspuns:

Tu chiar crezi ca o simpla palma la fund data in joca, cel mai probabil, este o dovada de iubire? Mai ai multe de invatat pana o sa intelegi ce inseamna "a te place cineva"

suntserios
| suntserios a răspuns:

Se distreaza omul si cu cine e cel mai simplu daca nu cu o fetita naiva de 14 ani?

| mihai69 a răspuns:

„...credeti ca vrea sa fac sex cu mine"
===
Nu credem asta, dar ar fi mai bine să faci sex doar cu tine deocamdată; problema e că el vrea să faci sex cu EL, nu cu tine (însăți)... Indiferent dacă te iubește sau nu (și răspunsul e desigur, NU!).

| Fatamuntilor a răspuns:

A vrut doar sa,, glumeasca '' cu tine! Cu alte cuvinte uita de el!

Cu siguranta ca NU te iubeste!
Departeza-te de el pana nu e prea tarziu!

| Deaad a răspuns:

Tu crezi ca te iubeste? Sa fim seriosi, ti-a dat o palma la fund, cica are iubita, nu-ti raspudne la telefon si se incurca cu una de 14.Crezi ca te iubeste?
Unii baieti de la 19 ani, fiind atat de fraieri, nu sunt in stare sa gaseasca pe una de varsta lor.Asa ca se dau la una de 13-14 si o prosteste la fel cum a facut cu tine.Da-i papucii si asteapta si tu pana la 16 ani macar.Ai examenul de dat si tie iti arde de iubiti.
P.S:Asta e o corectie, nu o jignire. Sper sa faci diferenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta de deaad si dnsk, ca zic bine

| darriya a răspuns:

"te iubeste rau"atat de mult incat e innebunit dupa fundul tau.

| ღEυCαρѕυηαTυAηαηαѕ a răspuns:

Buna!

In locul tau puneam si pe cineva sa-i traga o mama de bataie.winking Ai grija. Si baiatul se foloseste de tine. si cum naiba ii permiti sa iti atinga fundul la 14 ani? Vrea doar sex. Pa, pa.

| HurremSultan a răspuns:

La nebunie te iubeste, crede ma.

| Sxx a răspuns:

Nu vreau sa te dezamagesc... dar sincer nu, e evident adica sa gandim logic are 19 ani, tu ai 14... ce ai vrea mai mult?
Prin gesturile lui la faza cu palma, eh asa fac toti baietii laughing nu ar trebui sa te gandesti la ceva mai mult pentru ca nu e, esti mica pentru el si poate vrea doar sa-si bata joc, tu intrandu-i in jocul lui.
Bafta!

| Octa00 a răspuns:

Ar fi pacat sa iti distrugi copilaria cu astfel de oameni. Bucura-te de ea cat mai mult.Baietii sunt foarte imaturi cateodata,si mai ales in momentele in care se afla in preajma fetelor,fac orice pentru a le cuceri. Daca te-ar fi placut, ti-ar fi dat o floare, ti-ar fi facut un compliment, nu ti-ar fi dat o palma la fund, stiind ca ai 14 ani.Cum am zis. Bucura-te de copilarie,invata (deoarece nu vei ajunge nimic in viata fara asta),si mai ales continua sa ceri ajutorul.E foarte important sa nu te lasi dusa de sentimente,si sa ceri ajutorul altor oameni cat inca nu e prea tarziu. Daca el voia,si tu nu dadeai dovada de maturitate,apeland la parerea noastra sincera,te-ar fi dus pana in pat,si poate te-ar fi pacalit,iar tu ramaneai cu un copil pe cap,cand, de fapt, si tu inca esti copil.El ar fi plecat, sau te-ar fi scos pe tine la inaintare, ca doar tu ai deschis picioarele

| Silenz a răspuns:

Nu te iubeste. Probabil arati bine, s-o fi plictisit de prietena lui si vrea ceva diversitate.

| NorbIdk a răspuns:

Ca in prima zi de divort.

| NoSound16 a răspuns:

WTF unde se duce noua generatie dar voi n-aveti viata? La voi tot ce e roz este dragostea ( care cel mai mult vad ca e fondata pe sex). Dar dao dracu de copilarie (scuze limbajul) Sa fiti toate mame la 14 ani aveti buletin doar... Lasa-te traieste viata, du-te la scoala. LASA BAIETI CARE-TI POT FI PARINTI