Stii că ai 20 % sanse să iei boli cu transmitere sexuală chiar cu prezervativ, ca acestea se iau prin sânge, e suficient contactul a două zgârieturi, poate chiar de la prexervativ și te poti trezi cu o boala cu transmitere sexuală pentru taoî viața, mancărimi acolo care necesită tratamente de ani de zile, mai ale de la domnisoare disponibile asa usor să facă sex cu necunoscuți, plus ti se transmit și demonii lor, sexul nu e doar o legătură fizică ci și una spirituală, unii se trezesc pe urmă cu depresii, fici, cosmaruri erc.
Virginitatea nu e scarlatină sau varicelă de care să nu stii cum să scapi ci e darul primit de la Creator pentru a fi daruit numai partenerului de căsătorie.
Eu sunt etern recunoscătoare sotului meu ca a ales să refuze toate ofertele anterioare pentru ca a dorit să păstreze totul pentru soția lui, ca această minune să ne unească numai pe noi.Prima experință sexuală se imprimă foarte profund in creier și in suflet și apare compulsia de a o repeta.Multi bărbati care incep cu prostituate pe urmă și dacă se insoară sunt tot tentati să meargă la prostituate și au familii nefericite dau distruse.
De urmarit aici, fiindca cel mai probabil esti paralel si cu educatia sexuala.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLejwvuY0eTV2xSIxk5pPfskU9oXoN5BDh
Prima grija nu este cat te va tine, ci sa nu existe riscul de a te trezi in postura de tata la doar 14 ani. Apoi este riscul sa iei tot felul de boli.In locul tau as reconsidera astfel de distractii, ai timp toata viata, cand mai cresti.
La 14 ani, cred ca ai alte probleme de rezolvat: pregătirea lecțiilor pentru fiecare zi, pregătirea examenului de evaluare națională... Sfatul meu este sa lași sexul pentru mai târziu.
Nu va condamn ca vreti sa faceti asta, dar s-ar putea sa nu va placa cum va incepeti viata sexuala.
De obicei, persoanele din aceste medii, nu au foarte mult tact si inteligenta, si asta, pe mai departe, ar putea reprezenta o rana emotionala.
Ca raspuns scurt, v-as recomanda sa va luati o cutie de prezervative de buna calitate si sa va puneti prezervativul cand veti face sex. Rulati-l pana la baza penisului.
Acum, poate din pricina emotiilor, sau cine stie, si a prezentei prietenului, sa nu aveti o erectie cat sa puteti sa faceti sex. Nu conteaza cat o aveti. Puteti sa o aveti si de 25 cm, nu va foloseste la nimic. Sunt suficienti si 10 cm, avand in vedere ca punctul G al femeii se afla la 5 cm in interiorul vaginului, pe peretele anterior. Nu aveti ce sa faceti cu 16 (daca i-ati avea), daca nu stiti sa va miscati.
Adolescentii termina repede treaba, nu au experienta, ejaculeaza foarte repede pentru ca sunt cruzi si nu au experienta. Cum vad o femeie dezbracata si cu o savarina mai deocheata, au erectie. Pe masura ce veti avea experienta, va fi diferit.
Parerea mea este ca faceti acest lucru ca sa fiti in trend cu altii care s-au laudat ca au fost la femei, Daca sunteti in aceasta situatie, mai bine Nu! Amanati putin. Mai tarziu ati putea regreta (inclusiv contactarea unor boli cu transmitere sexuala, inclusiv sa fiti purtator de HPV, pe care mai tarziu sa-l dati prietenei dumneavoastra si de aici alte probleme).
Sunteti foarte tanar si aveti timp pentru toate.