Mah eu una am aceeasi varsta ca si tine si te inteleg dar nu as putea renunta la virginitate inca de la varsta asta
sper ca tu sa iti gasesti un hobii sau ceva ca sa uiti de acest lucru prostesc
dar vreau sa stii ca exista si alte moduri pentru a-l face fericit pe prietenul tau nu numai facand dragoste
sper ca te-am ajutat
"Nebuniile" astea nu o sa dispara de la sine, mai asteapta sa mai cresti unpic si ati putea face petting insa nu sex ca oricum esti mica si acum, sex pe la 17 ani. Stiu ca s-ar putea sa nu accepte asa ceva daca tia cerut de acum dar atunci cel mai bine e sai explici situatia si cum sta treaba daca ii convine bine daca nu la fel sa nu faci nimic din ce simti ca ai puta regreta.
Bai fratie n-am vazut asa mentalitati incuiate.nu exista minim de varsta.nu e nimic gresit atata timp cat esti precauta. daca simti CU ADEVARAT nevoia sa o faci cu el si crezi ca nu vei regreta pe viitor atunci spor la distractie si e FOARTE important sa te protejezi
Scuze ca spun asta, dar au luat-o hormonii la goana rau de tot. Fa o baie rece, ceva. Esti prea mica pentru a-ti incepe viata sexuala. Parerea mea. Si macar stii ce inseamna asta? Stii ce consecinte/urmari poate avea? Esti destul de informata? Inainte sa faci pasul asta, asigura-te ca esti pregatita si stii ce faci, stii ce se poate intampla. Nu face asta orbeste, doar pentru ca te atrage baiatul asta si atat.
La 14 ani esti prea mica pentru asta.Parerea mea. Daca e intelegator te va astepta.Dar nici tu nu te mai gandi la asta.Traieste`ti copilaria ca ai multe de facut in viata.Bafta la ce faci:X
Sentimentul pe care il simti tu nu e nevoie de sex; nu cred ca este posibil la varsta ta dar daca tu zici ca asta e sfatul meu e sa renunti la gandul asta,esti PREA mica pentru asta.Tu simti altceva:iubire,atractie; nu te lasa dusa de val, in plus prima data trebuie sa stii sigur ca te iubeste si nu iti va da cu sutu in fund dupa aceea, pentru ca si el e micut nu isi asuma nicio responsabilitate la varsta asta.DECI GANDESTE-TE! Si fi cu minte!
AndrewTate7789 întreabă: