| Stefan_2890 a întrebat:

Buna,

Am 14, iar prietena mea are 13, totul a inceput de la un sarut, iar apoi am continuat cu mangaieri si in final am ajuns sa imitam un act sexual dar am avut haine pe noi, iar eu fiind incepator am scapat cateva picaturi de sperma.
Tin sa mentionez ca ea era in perioada fertila

Este posibil sa ramana gravida?

Răspuns Câştigător
| bkmad a răspuns:

Nu conteaza daca au picat cateva picaturi asta pentru ca ai fost excitat si doar daca tu ai introdus penisul in vaginul ei cand dezvirginezi o fata trebuie sa stii ca atunci cand o faci penttru a fi siguri ca o dezvirginezi : are un dop iar tu cand introduci penisul acela se de,, la o parte'' si ea sangereaza si ca sa fi sigur ca nu ramane foloseste un prezervativ fiind sigur ca doamne fereste nu se rupe in timpul actului sexual asa ca poti sta fara grija. dar nu e bine d ela varsta asta pentru ca atunci o sa vrei mai mult si fetele or sa se sperie de tine tongue

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca aveati haine pe voi (adica chiloti) nu poate ramane gravida.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu, cum să rămână însărcinată prin haine? Gândiţi?

| Georgiana21 a răspuns:

Nu credeti ca sunteti cam... tinerei? Asemenea "joaca" poate avea consecinte grave.

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Daca erati imbracati nu are cum sa fie gravida.Doar daca erati dezbracati putea.Nu ti se pare ca esti cam mic? Si prietena ta e mai mica.
Ai grija ce faci,

Bafta'.
Ash.

| HelpBoy a răspuns:

Daca aveati haine pe voi nu are cum sa ramana gravida.
Decat daca ia intrat sperma in vagin.

| danielacs a răspuns:

Da a ramas gravidawinking si o sa se dezvolte un copil la tine in pantaloni! Asa ca sa nu ii speli ca omori,, copilasul,, laughing
Doooamne mare e gradina ta laughing laughing

| lilstar a răspuns:

Pai daca aveai haine pe voi frate cum sa ramana gravita?

| Elyxx a răspuns:

Aoleu in primul rand aveati haine pe voi si cum sa se nimereaska ca acele picaturi de sperma sa pice direct la ea in vagin si gata a ramas insarcinatalaughing off, alte femei care doresc sa ramana insarcinate si o fac normal fara haine nu reusesc iar tu te ingrijorezi ca ti'au picat cateva picaturi de sperma, pribabil pe HAINELE partenerei gata a ramas insarcinata

si in al doilea rand hello ai 14 ani iar partenera ta 13 nu ti se pare ca steti un pic cam mici? adica ce sa facem.doar locuim in romanaia tara in care totul se face ink din copilarie laughing gandeste'te si tu un pic, ai 14 ani ea 13 daca joaca asta a voastra era mai serioasa si erati fara haine iar ea ramanea insarcinata? iti dai seama ea sa ramana insarcinata la 13 ani iar tu tata la 14laughing familia perfecta
Dar stii ca ea ar fi fost prea mica sa mentina o sarcina si datorita unui avort ar fi putut muri si puteai avea o crima pe constiinta? Vezi cate se pot intampla din joaca?
Fiti si voi mai atenti limitati'va doar la saruturi iar lucrurile serioase lasati'le pe mai tarziu!

| Axel_9404 a răspuns:

laughing buna asta:rolling on the floor) nu mai nu ai cumtongue in primul rand aveati haine pe voihappy si parerea meahappy inainte sa mai faceti tampenii dianstea interesativa de consecinte bla blatongue sa nu aveti ce regreta mai tarziuhappy baftalaughing

| Mihaelutsaa a răspuns:

Cat ti-a luat sa te gandesti la aceasta intrebare straight face? Categoric, nuuu!
Te inteleg ca esti incepator, ai multe de invatat de acum in colo dar.happy vezi cum faci data viitoare sa nu te tii exact atunci cand e mai important ca nu`i de bine big grin

Succes :d

Fundita big grin?

| mk900 a răspuns:

Dumnezeule... sper ca am citit gresit. ai doar 14 ani. nu cred ca o sa inventezi tu sexul prin haine. Mai antreneaza-te daca esti incepator.si de unde stiai tu ca e in perioada fertila, haiducule? Ai vreun radar ceva?
Stai cuminte inainte sa faci vreo prostie care o sa iti distruga viata.

| CaramelX a răspuns:

Poti sa stai linistit! nu are cum sa ramana insarcinata daca aveati haine pe voi! si daca spermatozoidul nu a intrat in vagin nu are cum sa ramana insarcinata cu aer! spermatozoidul poate sa traiasca doar la caldura el cauta un loc cald de aia cand iti dai drumul intr-o femeie el inainteaza nu iese afara! dar daca nu a ajuns nici-o picatura de sperma in vaginul ei nu este posibil sa ramana insarcinata! nu este logic? si oriqm la varsta asta nici sperma ta nu este atat de ''buna'' si nu cred ca s-ar prinde prea repede! deci oriqm nu trebuie sa-ti faci griji! aveti grija mai departe si in orice caz daca vrei sa continui cu ceva mai serios ai grija sa-ti cumperi un prezervativ! si nu folosi orice prezervativ din astea gen ''3 la 1 leu''... ia-ti un durex sau love+ sunt cele mai bune! succes si nu-ti mai face griji degeaba! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing pai daca aveati haine pe voi cum sa ramana gravida e si tu acum stai linistit si interesanta varsta ca sa faceti sex dupa aia o sa faceti fara haine bv voua secolul 21 si minorii isi fac de cap asta e viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cum ai aflat tu ca era in perioada fertila? si cum sa ramana insarcinata daca erati imbracati si penisul nu era in vagin? copilut, documenteaza-te, abia apoi treceti la "joaca"

| eduutzzzz a răspuns:

Nu din moment ce ea na avut picaturi de sperma pe ea

| Stefan_2890 explică:

@abcdefgh : Nu e nevoie sa fi rautacios.Si cum adica de unde stiu?
Nu te gandesti ca poate mi-a zis ea?