| IceCreamDoll a întrebat:

Buna,
Am 15 ani, acum 4 ani eram indragostita lulea de un cantaret strain dar la un moment dat m-am plictisit de el si a inceput sa imi placa de o profesoara de la clasa mea. Dupa un timp m-am saturat si de ea. Acum, de vreo 2-3 saptamani imi place de o alta profesoara. Stiu ca de profesoara asta am inceput sa am o admiratie dupa ce o colega mi-a spus ca are picioare frumoase pentru varsta ei (40 si ceva de ani are profesoara). Nu stiu ce sa mai cred... Sunt pe invers?

Răspuns Câştigător
| Tweetymrrr a răspuns:

Okebatting eyelashes
Nu,nu esti bisexuala.Esti normala.doar admiri o eprsoanaoh go onnu`i nimic rau in asta.Presupun ca ai avut macar un iubit, deci nu cred ca e cazu`...winking.

13 răspunsuri:
| DeEAஐ a răspuns:

Mai bine coboara cu picioarle pe pamant! nu mai visa la cantareti si profesoare!laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Mocşiiiii a răspuns:

E foarte simplu sa aflii: uita-te la un baiat pe care il plac multe fete si de care spun ca e dragut(poti face asta uitandu-te pe fereasta sau altuldeva)... si iata-ti raspunsul, daca il gasesti dragut si poti sa spui: "da, il simpatizez" atunci nu esti pe inves e doar o etapa din viata ta. Si daca totusi nu iti place de el(sau de oricare alt baiet pe care l-ai vazut), nu e nici o problema, nu este deloc anormal si nici nu e o boala dar te sfatuiesc sa iti gasesti parteneri mai apropiati de varsta ta. Succes! kiss

| obsesion a răspuns:

Esti bisexuala

| rebela2011 a răspuns:

Esti pe invers doar daca iti place intr-un mod foarte special de ea si daca simti fluturi in burta sau o oarecare emotie atunci cand vorbesti cu ea sau cand o vezi

| Crissuuu a răspuns:

Cam darolling on the floor
da-mi id tau.smug
si mie imi plac fetele:X

| MaLinKa a răspuns:

Ma faci sa ma papadesc de ris! cum pot sa-ti placa profesoarele? ceva nu e in regula. SIGUR. Nu stiu daca esti pe invers dar sigur nu esti cum trebuie, sorry...

| Mihai5656 a răspuns:

Pai daca iti plac profesoarele... Da, esti pe invers big grin

| Mihai5656 a răspuns:

Esti nebuna bre

Răspuns utilizator avertizat
| kissanutza a răspuns:

laughing doar o admiri

| Silviutza_2541 a răspuns:

Te cheama cumva Bianca?

| cristiana_1527 a răspuns:

Ddaa trebuie sa uiti de profesoare sunt mritate nu sunt de varsta ta in plus ce ai in legatura cu ele? uita de ele si chiar daca au picioare frumoase si cautati pe cinava de varsta ta.gandestete cum ar reactiona parinti tai daca ar afla si in plus gandeste-te e chiar si cum te-ai indragostit de vecina ta care mai are 2 copi de varsta ta