| jajajaja32 a întrebat:

Buna!
am 15 ani. acum un an si ceva m-am dezvirignat. am intretinut relatii sexuale doar cu acem baiat. De un an nu am mai intretinut nici or elatie sexuala. Este posibil sa mi se fi inchis himenul? sa fiu din nou virgina?

Răspuns Câştigător
| Razvica a răspuns:

Nu vei mai fi niciodata virgina scumpa mea... Odata ce ai facut sex te-ai dezvirginat de ptot si pe viata, daca vrei sa fii din nou virgina se fac operatii cam vreo 1000 de euro este operatia si ai rezolvat problema...happy

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Himenul NU se reface niciodata si nu mai redevii virgina. in plus, gandeste-te ca de fiecare data cand te duci la examen giencologic (adica maxim o data la 6 luni, in cazul tau), vaginul iti este examinat, deci este imposibil asa ceva. Discuta cu medicul tau ginecolog, informeaza-te nu te mai gandi la tampenii de genul asta

| Kylexy a răspuns:

Nu nu nu nu niciodata, odata rupt nu se mai inchide sau sa se repare, ce scrii tu acolo sunt de domeniul SF-ului.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! ce bine ar fi fost...dar un pahar spart, chiar daca e doar ciobit mai e nou? odata ce himenul a fost rupt, adoi virginitate, poti sta si N ani fara sex.
O zi buna!

| Anca95 a răspuns:

Nu vei mai fi virgina.Ai fost, dar vezi tu nu mai esti. Daca ar face asa toate ar fi plina lumea de virginelaughing

| MasterYoda a răspuns:

Doar daca i-ai pus fermoar...

| SentimentalConsil a răspuns:

Numai prin himenoplastie esti ca noua draga mea, sa nu ma crezi rea dar am o curiozitate, te caiesti pentru ca ti-ai inceput viata sexuala mai devreme?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deja iti pare rau? este o greseala ce nu se poate repara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,esti din nou virgina, poti sa incepi de la inceput...

| gojira a răspuns:

Asta e daca esti proasta cu ce sa te ajutam noi...

| Mell1321 a răspuns:

Himenu nu se inchide, nu se nici deschide, se rupe. Nu mai esti virgina, himenul cand ti se rupe o sa ai o sangerare, in caz ca ai avut inseamna ca ti s-a rupt, daca nu atunci la urmatoarele relatii sexuale o sa ti se rupa.

| Awesome a răspuns:

laughing))000))) CEA MAI TARElaughing)))

| Original1992 a răspuns:

Nu mai esti virgina happy

| inimioaradeciocolata a răspuns:

Iubita,nu mai esti virgina, odata ce ti-ai inceput viata sexuala nu mai esti virgina happy. Poti ''redeveni'' virgina printr-o operati.