| Alexandru2025 a întrebat:

Buna, am 15 ani am rămas însărcinată cu iubitul meu de 17 ani și mama mea nu-i de acord cu asta! Și mă amenința cu poliția și că îmi poate baga copilul la stat! Îmi poate spune cineva daca ar putea poliția să-l bage pe iubitul meu la pușcarie și pe mine la cămin?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Esti Alexandru sau Alexandra?

| MarianWLF a răspuns:

Felicitari Alexandru laughing

| Violleta2022 a răspuns:

La 15 ani esti foarte micuta si esti protejata de lege.
Da, mama ta poate sa anunte Politia, iubitul face puscarie si tu ce va decide mama ta, care-ti est tutore legal.

https://www.agerpres.ro/......i--1137333

| mihai69 a răspuns:

Nu și nu.

| dullcat a răspuns:

Iar cu intrebarea asta?

| Fatamuntilor a răspuns:

Da,e posibil!
cand vei ajunge la medic, in asfel de cazuri ei sunt obligati sa anunte politia.E ANORMAL ca copila de 15 -16 ani sa fie gravida.cChiar daca nu e prima si nici ultima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te cheamă Alexandru, nu Alexandra.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Pușcărie nu, căci ești în limita legală a vârstei, dar va trebui să recunoști copilul. Copilul la casa de copii se dă doar pe semnătura părinților copilului, iar dacă sunt minori părinții se va face ancheta socială, mediere și altele!

| imiplacepepsi23232 a răspuns:

Din perspectiva lui alexandru este o probalitate foarte ridicata ca sa-l bage la rece si din perspectiva al alexandrei pe tine la avort

| JuscaGabriel a răspuns:

Sexul cu un minor sub 16 ani constituie viol și se pedepsește cu închisoarea dacă diferența de vârstă este mai mare de 5 ani! Eu zic sa nu te stresezi din cauza mamei, probabil acum e nervoasa și încearcă sa fie posesiva dar dacă te iubește cu siguranță va fi un sprijin pentru voi... succes

| Anonimboy111 a răspuns (pentru JuscaGabriel):

Sunt 2 ani diferenta, nu se considera viol, doar ca trebuie sa aiba grija de ea.