In toate actele care le-ati avut, chiar daca nu a ejaculat in tine, e posibil sa ramai insarcinata. E adevarat, sanse destul de mici, dar sunt. depinde in ce perioada erai, ovulatie sau nu. Din cunostintele mele, apa nu distruge spermatozoizii. Iar cu pilula de a 2`a zi, as spune sa intrebi totusi un doctor. esti destul de mica, iar efectul ei, ti-ar putea da organismul peste cap.
Tot ce voi spune iti voi spune serios 100 %:
Nu sunt doctorita, asa ca va trebui sa te duci la medic.
Este o problema foarte serioasa. Spune-i doctorului ce ai patit si el iti va raspunde (ca doar el e profesionist).
P.S.: E nebun prietenul tau? De ce nu i-ai spus nimic in legatura cu asta? Ca daca vei pati ceva, nu el raspunde, ci tu!
Nu vreau sa te speri dar uneori chiar si daca dupa aceea s-a spalat pe maini exista riscu ca ei sa ramana acolo. Acuma cred ca exisa un risc de sub 10 % ca fi patit ceva acum un test de sarcina si afli tot. fundita?
Nu cred,deodata ce s-a spalat nu are cum, fa un test de sarcina, dar mai bine ia pilula de a 2 zi, sa fi sigura
Nu ai cum sa fii insarcinata doar daca esti atinsaapropo s-a spalat si dupa aia tea atins?
Este mai probabil sa ramai de la lichidul preejeculator decat de la atingerea cu mana. Pilula de a doua zi nu trebuie confundata cu o vitamina, tine cont ca nu o poti lua decat de 2 ori pe an iar varsta ta este foarte mica pentru asemenea bombe cu hormoni.Citeste mai multe despre protectie, in egala masura te poti imbolnavi pe viata!
Inainte de ejaculare, iese un lichid preejaculator care contine 90 la suta spermatozoizi, deci daca ati facut-o neprotejat riscul este foarte mare. oricum, esti nebuna? dc tiai inceput viata sexuala asa repede? te-ai gandit la consecinte? acum ce vrei?, sa omori un suflet?
Nu ai cum sa ramai insarcinata din cauza faptului ca te-a atins dupa ce s-a spalat,poti in schimb ramane insarcinata de la lichidul pre-ejaculator,cu toate ca sansele sunt destul de mici si scad in functie de ziua ciclului menstrual in care te aflai.
Nu lua pastila de a doua zi, sansele sunt prea mici ca sa merite sa-ti administrezi o adevarata bomba hormonala.
Protejati-va de acum, ca sa nu ajungi in situatia asta din nou.Ai o varsta prea mica pentru a lua anticonceptionale si pilule de a doua zi,mai bine zis,esti destul de mica si pentru raporturi sexuale, dar daca tot o faci, fa-o cu cap.Sunt atatea boli, nu numai sarcini, si nu cred ca aveti analizele facute la zi.
Buna. din experienta mea iti spus sa stai cat se poate de linistita. singura posibilitate sa ramai gravida e aceea de a ejacula direct si cu toata cantitatea in tine. uite mie mi s-a intamplat de multe ori sa ma scap putin in persoana cu care aveam actul sexual si nici o data nu s-a intamplat sa ramana insarcinata. tine minte cele mai bune zile pentru a o face sunt 1 sap inainte de ciclu si o sap dupa. posibilitatea sa ramai atunci sunt 2 la 10.
Nu ramai insarcinata. daca s-a spalat pe maini e ok...Dar lichidul e singura sansa(1 din 10)!
Nu poti fi insarcinata daca s-a spalat pe maini inainte sa te atinga. Insa poti fi insarcinata de la actul sexual neprotejat (oricare dintre ele). La varsta ta nu poti lua pilula de a doua zi. Nici un ginecolog nu ti-o va prescrie datorita riscurilor foarte mari de sechele definitive.