| deutssa_8666 a întrebat:

Buna am 15 ani aproape 16 si mi-am inceput viata sexuala acum 2 luni, am avut 3 acte sexuale pana acum cu acelasi baiat, in tot acest timp am facut-o neprotejat, el nu a ejaculat in mine.Insa ultimul act sexual fiind ieri, dupa ce am terminat actul el a facut cu mana si apoi a ejaculat.Ne-am dus apoi la baie si ne-am spalat pe maini si apoi ma mai atins in zona aia cu degetul. Posibile sanse sa fiu insarcinata?cryingInk pot sa iau pilula de a 2-a ziwinkingVa rog raspundeti sincer si fara sa faceti misto.Multumesc! Fundakiss

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca s-a spalat bine pe maini nu ai cum sa ramai insarcinata.

| deedeelina a răspuns:

In toate actele care le-ati avut, chiar daca nu a ejaculat in tine, e posibil sa ramai insarcinata. E adevarat, sanse destul de mici, dar sunt. depinde in ce perioada erai, ovulatie sau nu. Din cunostintele mele, apa nu distruge spermatozoizii. Iar cu pilula de a 2`a zi, as spune sa intrebi totusi un doctor. esti destul de mica, iar efectul ei, ti-ar putea da organismul peste cap.

| Andarock a răspuns:

Tot ce voi spune iti voi spune serios 100 %:
Nu sunt doctorita, asa ca va trebui sa te duci la medic.
Este o problema foarte serioasa. Spune-i doctorului ce ai patit si el iti va raspunde (ca doar el e profesionist).

P.S.: E nebun prietenul tau? De ce nu i-ai spus nimic in legatura cu asta? Ca daca vei pati ceva, nu el raspunde, ci tu!sad

| djstyle a răspuns:

Nu vreau sa te speri dar uneori chiar si daca dupa aceea s-a spalat pe maini exista riscu ca ei sa ramana acolo. Acuma cred ca exisa un risc de sub 10 % ca fi patit cevabig grin acum un test de sarcina si afli tot. fundita?big grin

| yoanna11 a răspuns:

Nu cred,deodata ce s-a spalat nu are cum, fa un test de sarcina, dar mai bine ia pilula de a 2 zi, sa fi sigura happy

| Foca a răspuns:

Buna. Nu stai linistita daca cati spalat nu este nici o problema happy
Succes.
Ciaowinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciudati mai sinteti.Nu esti ingrijorata pentru cit v-ati tras-o neprotejat ci pentru ca te-a atins cu mina dupa ce s-a spalat.Cum dreacu va merge mintea aia? Pe roti dintate din plastic?

| georgicutz1 a răspuns:

Nu ai cum sa fii insarcinata doar daca esti atinsalaughingapropo s-a spalat si dupa aia tea atins?

| fabiola a răspuns:

Este mai probabil sa ramai de la lichidul preejeculator decat de la atingerea cu mana. Pilula de a doua zi nu trebuie confundata cu o vitamina, tine cont ca nu o poti lua decat de 2 ori pe an iar varsta ta este foarte mica pentru asemenea bombe cu hormoni.Citeste mai multe despre protectie, in egala masura te poti imbolnavi pe viata!

| volgian a răspuns:

Inainte de ejaculare, iese un lichid preejaculator care contine 90 la suta spermatozoizi, deci daca ati facut-o neprotejat riscul este foarte mare. oricum, esti nebuna? dc tiai inceput viata sexuala asa repede? te-ai gandit la consecinte? acum ce vrei?, sa omori un suflet?

| RXN a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata din cauza faptului ca te-a atins dupa ce s-a spalat,poti in schimb ramane insarcinata de la lichidul pre-ejaculator,cu toate ca sansele sunt destul de mici si scad in functie de ziua ciclului menstrual in care te aflai.
Nu lua pastila de a doua zi, sansele sunt prea mici ca sa merite sa-ti administrezi o adevarata bomba hormonala.
Protejati-va de acum, ca sa nu ajungi in situatia asta din nou.Ai o varsta prea mica pentru a lua anticonceptionale si pilule de a doua zi,mai bine zis,esti destul de mica si pentru raporturi sexuale, dar daca tot o faci, fa-o cu cap.Sunt atatea boli, nu numai sarcini, si nu cred ca aveti analizele facute la zi.

| Darius_6848 a răspuns:

Buna. din experienta mea iti spus sa stai cat se poate de linistita. singura posibilitate sa ramai gravida e aceea de a ejacula direct si cu toata cantitatea in tine. uite mie mi s-a intamplat de multe ori sa ma scap putin in persoana cu care aveam actul sexual si nici o data nu s-a intamplat sa ramana insarcinata. tine minte cele mai bune zile pentru a o face sunt 1 sap inainte de ciclu si o sap dupa. posibilitatea sa ramai atunci sunt 2 la 10.

| EuDarii a răspuns:

Nu ramai insarcinata. daca s-a spalat pe maini e ok...Dar lichidul e singura sansa(1 din 10)!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti fi insarcinata daca s-a spalat pe maini inainte sa te atinga. Insa poti fi insarcinata de la actul sexual neprotejat (oricare dintre ele). La varsta ta nu poti lua pilula de a doua zi. Nici un ginecolog nu ti-o va prescrie datorita riscurilor foarte mari de sechele definitive.