| MariaMary99 a întrebat:

Buna am 15 ani, dar am avut un prieten foarte bun, era baiat! Ne intelegeam foarte bine, ne spuneam aproape totul.El era ca un frate pentru mine.Chestia asta a durat cam un an si ceva, ieseam pe afara in gasca dar si singuri uneori pana la un moment dat cand am decis sa iesim afara si sa incercam sa fim si altceva (daca intelegeti).A mers bine ne intelegeam perfect si intr-o zi ne-am sarutat, dar a fost doar un simplu "pupic" pe gura pentru ca era putin racit si a zis ca nu vrea sa ma raceasca si pe mine (a fost cel mai dulce lucru din viata mea) si credeti-ma ca ceva timp doar asta aveam in cap.
Dupa ce am mai stat putin in accea zi pe afara, ne-am inteles in continuare foarte bine, am mers acasa vorbeam prin mesaje! Dar 2-3 zile nu ne-am mai vazut pentru ca aveam scoala si examene dar dupa un timp nu am mai vorbit mai deloc, nu stiu de ce si nici n-am intrebat pentru ca eu sunt mai timida de felul meu am tinut foarte mult la aceea persoana, si acum ma gandesc aproape in fiecare zi la el.
Va rog ajutati-ma ce sa fac? Am vrut sa am si alte relatii dar tot la el imi era gandul si imi era frica sa nu ma atasez prea tare si de aceea persoana si dupa sa plece.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Deja el a plecat, sau mai bine zis tu ai plecat din sufletul lui.