anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani. de curand am fost la prietenul meu acasa si am baut niste sampanie. M-am ametit putin si pentru ca ai lui erau plecati am inceput sa ne sarutam si sa ne dezbracam unul pe altul. Nu dupa mult timp a incercat sa ma penetreze dar i-am zis nu si s-a oprit. m-a mai sarutat apoi cum eram intinsa pe pat a venit la marginea patului si si-a pus penisul pe buzele mele si apoi a impins-o printre buze si i-am facut 2-3 minute sex oral...m-am oprit din ce faceam si m-am imbracat si i-am zis ca trebuie sa plec. M-a rugat sa mai continui putin dar i-am zis ca data viitoare. in seara asta mi-a spus ca maine e singur si ar vrea sa continuam. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa nu mai bei sampanie, in primul rand.
Si sa nu mai mergi la el acasa cand e singur, asta in cel mai important rand!happy
Daca la 15 ani te trezesti cu asemenea "surprize" pe buze, ar trebui sa te intrebi unde te vei afla la 18 ani, la 28...
Sexul nu e o joaca interesanta de copii,e joaca oamenilor mari,cu discernamant si oricat de incitant si placut pare,si primejdiile sunt pe masura!
Sper sa nu te regasesc pe site cu vreo postare de genul "am facut sex, e posibil sa fiu insarcinata" sau "ce e pastila de a doua zi"!
Sper!
Ai minte, ai creier, de ce n-ai incerca sa le si folosesti, inainte sa te foloseasca altii pe tine?

34 răspunsuri:
| Anonim187 a răspuns (pentru izabelaAna):

Eu glumet, tu poate esti frumoasa... whistling

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru MihaelaOtilia):

Atunci vei continua sa fii violata pana te vei hotari sa iei masuri. Nu cred ca un adolescent normal isi minte parintii. Nu cred ca un barbat normal violeaza fetite bete de 15 ani. Probabil va mai suferi si alt copil din cauza lipsei tale de responsabilitate si a pedofiliei violente ed care da dovada acest nemernic.

| Ivaaa a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Poate am exagerat putinlaughing)

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Ivaaa):

Putin mai mult big grin