Ma in primul rand limba e un muschi. nu are vene...
in al 2lea. sange nu curge foarte mult. dar totusi. gandeste-te ca e o "gaura" in carne
3. de costat, cum a spus si JohnnyBi costa intre 30-100 de lei.
si 4. daca te duci la o clinica (spital).sau macar la un salon care stie ce face. nu sunt riscuri sa ti se infecteze.
si faza cu "lui dumnezeu nu ii plac fetele cu pierce" mi se pare o aiureala
P.S.: orice salon care se respecta iti va cere aprobare de la parinti.
O vena in limba? aualeu. ai 15 ani si faci biologia cu femeia de serviciu . daca te referi ca o sa iti curga sange, normal ca o sa iti curga. limba e cel mai puternic muschi al omului (voluntar). e puternic vascularizat. un pierce costa cam 30-100 ron, depinde de salon. o sa ti se umfle limba si o sa vorbesti SSit cam 4-5 zile. si te doare ca la dentist ...iti da cu spray in gura si simti o piscatura.
S-au gasit desteptaciunile.Cum pnm sa nu fie vene in limba?! cummmmm?!?!?! Eu am avut gaura in limba, nu s-a infectat, nici nu s-a spar vreo vena.La salon te duce in jur de un mil jum, dar trebuie sa ai acordul parintilor.Bafta!
@diana
faptul că lui Dumnezeu nu îi plac fetele cu pierce nu e un argument.de unde ştii tu, geniu in disguise?
Doamneeeeeee, cum sa nu fie vene in limba? voi ati ridicat vreodata limba sa va uitati, sunt vene si inca foarte groase, sanse sa se infecteze sunt, si inca foarte mari deoarece un piercing in limba se vindeca mai greu din cauza salivei dar cu grija poti sa eviti toate astea.Eu il am de 4 ani si am avut instructiuni foarte multe:
1. daca esti fumatoare trebuie sa raresti tigarile pentru 2 saptamani
2. dupa fiecare masa sau tigara sa-ti clatesti gura cu apa de gura fara alcool
3. 2-3 zile nu ai voie sa te saruti cu limba si este interzis sa faci sex oral
sper ca te-am putut ajuta cu ceva, eu l-am facut in Germania si am primit aceste instructiuni si mi-au fost de mare ajutor deoarece nu s-a infectat, tipa care mi l-a facut a fost o profesionista si nu mi-a atins nici o vena si iti mai recomand ca dupa 2 saptamani dupa ce ti se dezumfla limba de tot sa te duci sa il schimbi cu unul mai mic, asa eviti sa iti rupi dintii cu el, bafta multa si alege salonul cu grija
In sfarsit cineva cu cap!
Nu-ti pune ca faci o mare greseala. mai bine ramai asa decat sa regreti pe viitor. las ca si ca pirce si fara tot thu esti. lui DUMNEZEU nu ii plac fetele cu pirce asa ca mai bine nu iti pune
funda?
linarkfts întreabă: