| milena99 a întrebat:

Bună,am 15 ani și deja aș vrea să îmi încep viața sexuală, dar am înțeles că în clasa a 9 este control la ginecolog pe care trebuie să-l trecă toate fetele, e corect sau nu?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

S-a distrat cineva pe seama naivitatii tale, vanzandu-ti aceasta gogorita cu privire la controlul ginecologic. Nu este adevarat deoarece nimeni nu-ti poate impune sau sa te oblige sa faci ceva contrar vointei tale.In privinta inceperii vietii sexuale la varsta ta eu consider ca (este strict parerea mea), nu este cea mai potrivita varsta pentru inceperea activitatii sexuale deoarece inca nu esti pe deplin pregatita/dezvoltata nici fizic nici psihic sau mental. Sunt situatii si anume, in cazul in care din punct de vedere fizic iti permiti sa suporti penetrarea dar ramane intrebarea care se pune si anume aceasta se refera la faptul daca esti pregatita si psihic si mental, pentru a nu avea ulterioare depresii uneori greu de suportat. Multa sanatate.

15 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Aham. Eu as propune sa se faca la 18 ani.

| CinevaNou a răspuns (pentru DeeaMarry):

Si daca te prinde ca-ti face?

| DeeaMarry a răspuns (pentru CinevaNou):

Munca in folosul comunitatii. Asa ar face ceva folositor si poate ca ar deveni mai responsabile. Dar mai ales, ar fi benefic pentru sanatatea lor.

| Mihai_Miţă_1999 a răspuns (pentru DeeaMarry):

Sa imi impuna mie cineva o varsta la care sa bag banana la cofrag? Te auzi ce zici?

| Aasdfghj a răspuns:

Nu stiu despre ce control vorbesti, probabil te-a mintit cineva. La 15 ani esti mica. Mai astepteapta cativa ani. Pana atunci documenteaza-te despre tot ce inseamna viata sexuala.

| epurasu a răspuns:

Da e corect! si la acel control se poate constata daca ti-ai inceput sau nu viata sexuala! nu uita inca esti minora!

| Dariusuu a răspuns:

Eu propun să te mai gândești ce faci în privința asta dacă nu vrei să ajungi să ai cancel de col uterin.

Vârsta recomandată este de 17 ani jumate.

Tu ce părere ai? Merită să riști?

Răspuns utilizator avertizat
| Radu284 a răspuns:

Doar la teologie poate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e corect sa vrei sau mai ales sa faci treaba asta la 15 ani! Unde-ti e capul?!

| Sadop a răspuns:

Nu se face niciun control ginecologic la școală.
La un asemenea control mergi tu de bunăvoie când vrei.
Baftă!

| Kenya a răspuns:

Fa-o cu o persoana speciala si mai asteapta...

| ale153 a răspuns:

Eu nu am avut in clasa a 9a control la ginecolog...Dar eu zic sa mai astepti! happy

| Alina49335 a răspuns:

Eu am terminat a 10a si nu a existat niciun control la ginecolog, crede-ma laughing
Totusi, fetita..la 15 ani,sex iti trebuie? Nu zic pune mana pe-o papusa.dar totusi. Pune mana si citeste o carte,iesi cu o prietena,du-te intr-o cafenea,fa-ti o relatie,saruta-l,du-te la el, stati impreuna, iesi afara, du-te-n club, dar futangeala iti trebuie? Pai cu fete de felul asta nu se mai numeste viol.