| Miu222 a întrebat:

Buna am 15 ani iar iubitul meu zice sa ii demonstrez ca il iubesc eu sunt mai timida deci nu stiu cum, ma puteti ajuta?
Va rog!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| Mann02 a răspuns:

Spune-i ca, cu trecerea timpului o sa se vada, pe langa asta pune-l sa iti demonstreze acelasi lucru happy

| Miu222 explică (pentru Mann02):

Suntem de 3 luni si 9 zile impreuna am mai fost si inainte dar ne-am certat el vrea sa ii demonstrez prin gesturi iar eu sunt cam timida

| Miu222 explică (pentru Mann02):

Suntem de 3 luni si 9 zile impreuna am mai fost si inainte dar ne-am certat, el vrea sa ii demonstrez prin gesturi

| sofisis a răspuns:

Da de ce trebuie sa ii demonstrezi chestia asta?
De cele mai multe ori baietii cand spun lucruri de genul asta vor sa te faca sa te culci cu ei. Ai mare grija.

| Danysan a răspuns:

Poti iNcepe sa faci asta ca se apropie Ziua Iubirii si e cel mai Frumos Moment.Fa-i O declaratie, Spune-i tot ce Simti.Cumpara-i ceva Dragut sau daca are pasiune pentru ceva i-ai acel ceva.fa-l sa relizeze ca ti la el si pe langa asta poate se lasa si cu altceva dar nu te Indeman sa faci asta pentru ca esti prea mica. Oricum o Noapte de Dragoste e dovada cea mai Placuta.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns (pentru Danysan):

A trecut 1 an de cand ai dat,, solutia,,. A trecut si 14 februarie 2015. Ma intreb acum daca Miu222 este virgina, daca nu mai e sau daca nu cumva are deja un baby,, ajutata,, de raspunsul tau...

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

,,Demonstratia,,ta ar fi un act sexual.Si dupa aia zboara la alta floare. Daca nu e multumit cu o prietenie sincera, o plimbare mana in mana, lectii facute impreuna, un cadou simbolic cum ar fi un CD cu dedicatie, etc. lasa-l fara,, demonstratie,, sexuala.

| Lienerth_Tobias_1999 a răspuns:

Dacă esti timidăm nu trebuie să faci prea mult efort să-i arăți iubitului tău că îl iubiesti. Duar fi tu însuți, ci spune-i ce simți cu adevărat pentru el. Adevărata voastră dragoste va ieși în evidență, doar dacă vă iubiți cu adevărat reciproc.

| InuyashaKagome14 a răspuns:

Sper din suflet că nu vrea să te culci cu el happy în general, în iubire accepți omul așa cum e el, timid sau îndrăzneț, și chiar dacă știe că ai defecte continuă să te iubească. Eu zic să îi spui că dacă nu te acceptă așa cum ești să te lase în pacetongue(mda știu e greu să faci asta dar uneori chiar trebuie să acționezi așa).Nu face prostia să i te dăruiești decât atunci când ești sigură că te merită cu adevărat. Fi tu însuți și dacă nu te acceptă așa, nu te merită, sincer îți spun!