Legat de tine, totul e ok. Nu văd de ce atâta timp cât vă protejați o relație intimă între voi ar fi o problemă. Ești pregătită, asta e singurul lucru care contează.
Legat de mama ta...cum ar reacționa dacă ai vorbi deschis cu ea pe tema asta? E singurul lucru care poți să-l faci.
În general, pot vorbi deschis cu ea despre multe subiecte, dar nu știu cum ar fi dacă i-aș zice de chestiile astea. Și mi-e frică de reacția ei, inclusiv de consecințe.
Mulțumesc de răspuns.
Dacă poți vorbi deschis cu ea spune-i.
Îi explici că te simți pregătită și vrei s-o faci și consideri că trebuie să știe. Încearcă să fii cât mai matură și să-ți alegi bine cuvintele.
Dacă o s-o faci pe ascuns, n-o să fie prea bine. Nu te vei putea bucura de moment, undeva acolo tot vei avea o urma de teamă. Pe lângă asta, mai e și faza că dacă află va fi mai rău. N-ai pentru ce.
Zic sa mai astepti putin, daca te simti pregatita fa-o! dar iti sugerez sa fi cat mai matura in fata parintilor tai si daca te va duce la ginecolog sau te va intreba daca ai facut-o ii spui ca te-ai maturizat mai repede, chestii...
Ca sot si sotie dar fara sex.Foarte tare.Probabil ca daca mama ta spune asta banuieste ceva.Asa ca mai bine o faceti.Sa nu mai vorbeasca mama ta degeaba.Dar protejat.Si baiatul sa mai lucreze la preludiu. Poate fi dureros pentru tine.Ti-a spus ca nu vrea preludiu? Deja cam suna a sex oarecare. Fara sentimente.Dar e problema voastra. Iubiti-va mult!
Ma refeream la preludiul ala prelungit in care il excit altfel si terminam asa, fara sex.
Cu preludiul inainte de sex nu are probleme, ziceam doar ca nu ii place sa fie excitat "degeaba", dupa cum zice el.
Merci de sfat! ^^
Am inteles.Tu vrei doar petting.Cam greu pentru el fara sa finalizeze.
Pedofil ce sa spun altceva, imstur bolovan si tu bolovano crezi ce spune ala, te iubeste cum te iubesc si eu, macar eu te iubesc sincer nu pentru sex )))
Ai inteles gresit: baiatul tau doreste sa faca sex cu tine, nu dragoste, iar pentru aceasta ajunge daca ai tate si cur. Nu-ti trebuie acceptul parintilor dar, pe viitor, nu mai poti avea pretentia ca ei sa te respecte si sa aiba incredere in tine. Daca iti doresti cu ardoare sa devii femeie, acum de sarbatori este un moment prielnic pentru asa ceva. La multi ani!
Dacă mulți vor doar țâțe și cur, nu înseamnă că toți sunt la fel. Iar el nu e genul să o facă doar pentru placere fizică. Mai ales că amândoi suntem virgini și sunt prima lui prietenă.
Eu te sfătuiesc să-ţi bagi minţile în cap? Cum naiba să spui că te iubeşte dacă îţi cere sex la 15 ani?
Eşti conştientă de riscuri? Da de unde.
Prietenul tău nu te iubeşte ori a venit de pe altă planetă.
Cât mai ai de gând să te minţi singură să spui că prietenul tău chiar te iubeşte?
Într-o zi o să-mi mulţumeşti pentru acest răspuns.
Crezi ca esti pregatita si ca sa devii mamica? Sa stii ca foarte multe cupluri fara experienta se trezesc cu surprize neplacute. Prezervativul are o rata de esec cam in jur de 20%. Are rata de esec de 2%, doar atunci cand e folosit perfect, ceea ce in real life nu se prea intampla. Pentru adolescenti, o sarcina e egala cu un dezastru, fiindca la varsta asta nu esti in stare sa ai grija nici de tine, ce sa mai vorbim de un bebe. Asta unu la mana.
Doi la mana, viata sexuala presupune vizite regulate la ginecolog. O femeie ce nu mai e virgina, este expusa la tot felul de infectii care de multe ori nu dau niciun fel de simptome. Chiar daca partenerul e sanatos, tu, ca femeie, tot e posibil sa te imbolnavesti de ceva, deoarece mediul vaginal umed e ideal pentru ciuperci si BTS-uri.
Trei la mana, nu idealiza relatia. Chiar daca azi "se jura ca nu fura", maine-l prinzi cu rata-n gura Nu traiesti in telenovele. Si sa stii ca un baiat virgin de varsta lui, in mod sigur nu umbla sa se insoare. Vrea sa prinda experienta sexuala, cu cine apuca si pe unde apuca. Pentru baieti, virginitatea e o mare pacoste, de care nu stiu cum sa scape mai repede.
E un penibil si jumatate, si tu toanta ( daca ti-as zice ce as vrea as parea misogin, mda). mi-e si rusine sa am acelasi gen cu toti penibili astia care nu stiu sa vorbeasca cu fete de varsta lor si prostesc toate fetitele de 15 ani. o lumea patetica mai e in ziua de azi.
E doar minora, o copila care abia acum se dezvolta din punct de vedere sexual. Dupa ceva timp cand se va satura de ea si ii va da flit, o sa inteleaga greseal ce o face. Un om normal nu ar face sex cu o minora de 15 ani.Din cate banuiesc, el nu are cunostinta de dragoste ci doar sa faca sex, sa se simta bine. Desigur la mintea care o are nu reuseste sa faca cu fete de varsta lui.
Ai rabdare sa faci majoratul fato. Aduti aminte ce spun eu acum ca dupa mai multe sedinte de sex, iti va da flit.sa vezi ca am dreptate. Sa ma cauti sa te impac dupa ce iti da eject.
Orice as vrea sa-ti raspund...n-are rost, esti o viitoare tarfa. Felicitarile mele, ca respect in viata nu vei avea.
Nici macar nu ma cunosti si la fel, nici pe el.
Daca te ajuta mai mult, el a avut o gramada de sanse sa o faca din cauza multor admiratoare. ^^
Dar nu a facut-o.
E totusi o relatie draguta si serioasa, ne intelegem super bine si pot sa-ti garantez ca nu devin tarfa daca ma culc cu prietenul meu. What?
Eu imi sustin parerea.
Tu nu meriti raspunsuri ca nu vei tine cont.esti vrajit de unul care alearga dupa copile ca nu i in stare sa vorbeasca cu o femeie.din partea mea doar un an nou fericit iti doresc si cand vei fii parasita sau mai rau gravida sa nu vii cu intrebari
Dupa ce o vei face, daca vei opta pentru alegerea asta, sa ne spui si noua cum iti mai merge in relatie si ce atitudine are el fata de tine! :-D
Daca tu te simti pregatita e ok dar iti spun din proprie experienta ca ra fi bine daca ai mai astepta macar vreo 2 ani eu la 16 ani mi am inceput viata sexuala si nu imi pare rau pentru ca a fost alegerea mea dar totusi acum as alege atcv pentru ca tu la varsta asta simti totul foarte intens si asa il iubesti dar daca te si culci cu el. daca cumva nu o sa mearga relatia o sa suferi foarte mult dar daca totusi o faci asta in cazul in care mama ta ra vrea sa te duca la ginecolog poti sa i spui ca nu este nevoie crede ma este ca si tatuajul te cearta dar in fond ce poate sa iti mai faca crede ma o s ai treaca la un moment dat si ea a fost tanara
Fa dragoste ca in filme, nu sex propriu-zis. Nu va dezbracati complet, ci doar pana la lenjeria intima, adica chiloti la el si sutien si chiloti la tine. Daca vrei sa fii indrazneata, pune o tanga pe tine, dar NU renunta la sutien!
Ma amuz copios cand citesc lucruri de genu' oricum in ziua de azi, majoritatea copilelor de varsta ta sunt biciz, care isi merita soarta.
Avem o relație foarte stabilă de aproximativ un an. Nu e idiot și nici genul de băiat care să mă păcălească doar pentru a face sex. Ne cunoaștem de mici și îl știu complet ca persoană.
Am nevoie doar de sfaturi, nu chestii la mișto, gen: "pedofil, prea mare diferența de vârstă (deși sunt doar 4 ani), sunt toantă, el idiot", etc. Deci vă rog, răspunsuri serioase...
E un idiot! Daca te iubea atunci nu ti-ar fi zis sa o faci! Acum e si treaba ca tu esti pregatita.Incearca sa vorbesti cu mama ta si sa ii zici ca vrei sa o faci.Sau doar da un apropo.Eu zic sincer sa faci ce zice inima! Ai unde, cand si cum, cu tot ce trebuie si metode de precautie si sa fii sigura ca nu vine cineva peste voi..atunci FAO, daca si tu esti pregatita si iti asumi riscul! Pe deoparte esti inca mica si mama ta ar putea sa te duca la ala! Faci cum crezi! Succes
Nu e idiot. Îi înțeleg nevoile fizice. A zis că mă așteaptă și 10 ani dacă e nevoie, doar că sunt totuși pregătită. Avem o relație foarte stabilă de aproximativ un an. Mai ales că el e absolut convins că vom fi împreună toată viața. Și nu e deloc că alții. E și el virgin, eu fiind și prima lui prietenă.
Problema e doar cea cu mama.
Și merci de sfat. ^^