| Maria10bebe a întrebat:

am 15 ani iau anticonceptionale marvelon21 dar in ultima luna nu prea le-am luat regulat...am facut dragoste cu iubitul meu acum 3 zile si aseara. aseara trebuia sa iau ultima pastila. dar am uitat si am luat-o de dimineata.va rog sa-mi spuneti cate sanse sunt sa raman insarcinata.raspuns cat mai repede. Multumesc! dau fundita.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Peste 50% dacă te mai aflai și în perioada de fertilitate!
Dacă era ultima pastilă, șansele sunt nule cu condiția ca toate celelalte pilule au fost luate corect.
Pa, pa.

| JeSa a răspuns:

Legiuitoarea are dreptate.
Dar, m-am speriat de faptul ca tu la cei 15 ani deja ti-ai inceput viata sexuala si te mai indopi si cu pastile/anticonceptionale! Aiurea.
Toate astea iti pot dauna, pe parcurs...
Numai bine.

| Love4ever.EU a răspuns:

De ce trebuie sa iei de la varsta asta anticonceptionale? Dc trebuie de la varsta asta sa iti incepi viata sexuala? Iti faci rau tie si sanatatii tale o sa te ingrasi si mai tarziu nu iti va fi bine! Cred ca ar trebui ca la varsta ta sa te ocupi cu alt ceva, decat sa fac dragoste, sa iei anticonceptioanale si sa mai ramai si insarcinata!

| Crimeea a răspuns:

Deci si una daca uiti nu mai e valabil ca ai le_ai luat pe toate,ai sanse mari sa fi ramas,ia pastila de a doua zi daca ai facut o data si ai uitat de pasila de anticonceptionale,dar tu ai facut si acum e zile,deci nu mai e valabila,nu te mai juca,trebuie sa stiu cand ti-a venit ultima data si cand ai facut-o neprotejata, sunt cele mai mari sanse, daca ai facut-o dupa a 7 zi de la data de cand ti-a venit

| Maria10bebe explică (pentru Crimeea):

Ultima data mi-a venit acum 3 saptamaniiii

| Crimeea a răspuns (pentru Maria10bebe):

Imi trebuie data, daca peste vreo 5 zile trebuie sa-ti vina e posibil sa fi scapat de sarcina

| Tanecika a răspuns:

Nu cred sa fi ramas insarcinata,,