anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună :*.Am 15 ani împliniţi şi am avut doar un prieten până acum cu câţiva ani mai mic, dar bineînţeles nu a durat mult. Cunosc mulţi băieţi mai mari cu 5-6 ani decât mine care ar fi vrut să avem o relaţie, dar i-am refuzat. Acum câteva zile am cunoscut un băiat cu 6 ani mai mare decât mine, e de treaba, frumusel, ne înţelegem bine şi mi-a spus că vrea să mă vadă :-s. Nu ştiu cum să procedez corect pentru a nu-mi părea rău mai târziu. Într-un fel nu aş vrea să fiu implicată într-o relaţie, nu ştiu de ce poate că îmi e frică să nu sufăr.

Eu sunt o fire puţin timidă până mă acomodez cu persoana... nu ştiu de ce straight face poate din cauza problemelor din familie (ai mei nu se înţeleg deloc, se ceartă mai mereu).

Ştiu că ar trebui să fac ce simt nu să vă întreb pe voi, dar vreau să vă cer părerea.Şi aş vrea să îmi pot controla emoţiile, să nu mai fiu aşa ruşinoasă.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Salut,pacat de mediul in care traiesti important e sa inveti ceva si din asta sa fi mai puternica dar nici sa lasi ca alti sa profite de tine acuma ipoteza mea e ca baieti vor sex de la tine asta e adevarul daca si tu vrei mergi mai departe dar eu asta cred daca ei chiar ar cauta ceva serios nu lua o fata mica mai ales ca e peodofilie, si e mult mai usor sa fraieresti o fata mica nu pentru ca e mai putin inteligenta si pentru ca nu are experiente si crede in vorbe, cand crezi in vorbe vei pierde mereu, ai grija de tine si de viitorul tau totusi mai bine ai vedea de liceu, de scoala sa faci ceva asa cu baieti ce vei reusi sincer vei tot trece de la unu la altul si atat inteleg e greu nu ai cu cine vorbi de aici si lipsa, dorinta de a cauta pe cineva

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Frumos spus.

| Dariusuu a răspuns:

Te-aş sfătui să vă cunoaşteţi mai bine, e periculos să vă întâlniţi acum ( sau chiar după ) te-ar putea vedea ca pe un obiect sexual, cred eu.

Niciodată nu se ştie ce se ascunde în spatele calculatorului, aşa că ai grijă.

Să fii deşteaptă.

| Elena_Maria_Dragan_1992 a răspuns:

Iubita,tu chiar ai nevoie de un iubit, ca sa iti ia gandul de la problemele din familie.

| ParisulTau a răspuns:

Iubita, ai 15 ani, si eu la varsta ta eram foarte rusinoasa, cu timpul am invatat sa trec peste acest aspect, de la sine chiar, chiar si acum sunt uneori iar acest lucru uneori e bine, la unii baieti le place happy. Plus parerea mea este ca el este mai mare decat tine cu 6 ani, mi se pare o diferenta de varsta prea mare.Una e sa fie diferenta cand ai 25 de eni de ex si el 31 si una e in cazul tau. Baietii de varsta lor sunt in perioada lor de traire a vietii la maxim, si poate o sa vrea altceva de la relatie, alte asteptari, au alta mentalitate. Cel mai bine e sa-ti gasesti pe cineva apropiat varstei tale, cu aceleasi preocupari ca si ale tale, este si se simte astfel relatia. Nu te arunca in bratele oricarui baiat care iti alina, sa spunem asa, anumite tristati. Fii selectiva :* Bafta si ai grija de tine!