anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am 15 ani iubitul meu are 17 ani. Suntem impreuna de un an jumatate si nu stiu ce sa fac am foarte mare incredere in el, adica ne intelegem avem acelasi gusturi totul perfect dar el imi tot bate apropouri sa facem dragoste eu nu stiu ce sa spune il iubesc foarte mult si ne intelegem foarte bine mi-ar placea ca sa raman cu el toata viata mea nu stiu ce sa fac sa accept si parinti se cunost intre ei de fapt prin intermediul parintilor ne-am si cunoscut ce sa fac
FUNDA

Răspuns Câştigător
| biBii07 a răspuns:

Nu trebuie sa te lasi orbita de dragoste si atat, gandeste-te mai intai daca esti pregatita sa ai o relatie sexuala cu baiatul asta nu la faptul ca parintii se cunosc si ca il iubesti si totul e bine. Daca a inceput sa bata apropouri in legatura cu asta dupa un an si ceva inseamna ca tine la tine si nu a vrut sa te grabeasca, dar inseamna ca s-a si plictisind facand aceleasi lucruri si ca vrea ceva picanterii in viata lui de cuplu.

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Spune-i ca daca te iubeste poate sa astepte pana cand tu faci 18 ani apoi sa faceti sex si daca nu rabda atunci sa isi ia ramas bun acolo vezi daca e un disperat sau nu.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Faci cum crezi, dar cred ca varsta cea mai potrivita e de 18 ani.

| NickiMinaj a răspuns:

Ai 15 ani, tine-ti chiloteii pe tine.

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Hey. daca te simti pergatita sa fi cu el si sa avansezi relatia fa-o. dar intai afla tot ce poti despre contraceptie astfel sa nu aveti probleme la care nu e cazu sa va opriti acum. in rest savureaza momentul. nu vad dc nu ati putea fi impreuna. ce simti tu e important la urma urmei, nu ce spunem noi pe site

| Picasso a răspuns:

Helloo.
deci daca ti-a cerut sa faci cu el. ti-o spun din toata placerea ca e un TZARAN, poate gaseste si el un alt mod de a cershi, hmm sa zicem de la contactul vizual si "vesel" la preludiu.ar fi ceva care cat de cat se apropie de a face..., daca te simti ok si iti plc inseamna ca estipregatita (parerea mea), si inca ceva sa nu fi naiva sa crezi in basme cu printzi si printzese si."au trait fericiti pana in adanci batranetzi", hmm incearca sa te asteptzi de la mai multe de la el, hmm aaaa si unii baieti daca nu primesc "pasarica" nu o sa se mai milogeasca la tine si cu prima ocazie care. fi sigura ca o sa fie deasupra! succes si ai grija de tine!

| JohnnyBi a răspuns:

Deci u il tii de 1an juma fara sex si el sta cu tine? epic. asta ori e un pampalau fara viata ori chiar te iubeste, think about this

| D0zzz a răspuns:

Nu-ti incepe viata sexuala de la varsta asta. Mai asteapta macar un an sau 2, poate chiar mai mult. pentru ca inca esti in crestere si tot organismul ti se poate deregla, poti suferi de boala HIV/SIDA etc. Si plus asta toti baietii le zic prietenelor lor ca le iubesc si chestii din astea, dar odata ce le propune sa se culce cu ele, si ele accepta le lasa balta. Roaga-l sa nu se supere, sa mai asteptati putin, si cand o faceti faceti-o protejat. Mult noroc!

| pokerface_9746 a răspuns:

Twety, asculta-ti ratiunea. Ratiunea ta iti spune ca inca nu e momentul. Da, noi fetele suntem sentimentale si de multe ori lucrul asta ajunge sa ne dea in cele din urma batai de cap. Daca primul gand al tau, la propunerea prietenului, a fost ca inca nu esti pregatita pentru asta, inseamna ca nu esti. La urma urmei, nu te grabeste nimeni. Si eu am stat cu prietenul meu 2 ani inainte sa o facem si cand s-a intamplat, a fost pentru ca eu am simtit ca sunt pregatita pentru a trece la acest urmator nivel, nu pentru ca mi-a batut el apropos-uri.A avut rabdare si a castigat un mare plus in fata mea pentru ca nu am simtit niciodata pana in acel moment ca daca nu o fac cu el, relatia dintre noi s-ar putea strica.A avut rabdare, desi pentru el ar fi fost ok daca s-ar fi intamplat si la incepututl relatiei.
E foarte frumos ca te gandesti la el ca la un partener pentru toata viata, dar nu cauta in asta o justificare sau o portita pentru a trece peste ceea ce iti dicteaza mintea:inca nu e momentul. Ai incredere in tine si ai increde si in el. Daca te iubeste, va astepta oricat va fi nevoie!

| LifeIsAJoke a răspuns:

Nu te grabi ai doar 15. Daca tu nu esti pregatita si el tine la tine te va intelege.

| annna a răspuns:

Eu zic sa mai astepti putinwinking

| ArcAnna a răspuns:

Nu.pana la 16ani nu.hai 17

| SunShine_5894 a răspuns:

Daca ceri parerea unor necunoscuti atunci nu esti sigura pe tine. E viata ta dar daca vrei sa o faci nu te gandi ca o sa ramai cu el toata viata pentru ca ai 15 ani si e normal sa crezi in fat-frumos. E foarte devreme dar...e viata ta.

| VD_1321 a răspuns:

mai asteapta draga fetita.Ai cind sa treci in viata matura mai ai vreo 3 ani...

| Gstefan a răspuns:

Dai pi.zd.a

| Fre3Style a răspuns:

Deci el chiar te iubeste daca mai sta cu tine...eu zic sa o faceti,,,, o sa iti placarolling on the floor

| adi227 a răspuns:

E foarte simplu trebuie sa iti asculti inima doar asta e alegerea corecta profund nu pa

| MissFashion a răspuns:

Sunt virgina mentionez

| andreeaemi17 a răspuns:

Nu cred ca e o idee buna
asa ca spune-i ca esti prea mica pentru asta si sa mai astepte un an doi

| Bobo893 a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa faci pasul asta doar daca simti tu cu adevarat, nu fiindca iti spune cineva.Totusi, e o relatie de durata, n-ar trebui sa iti faci probleme.Acum depinde de tine, daca simti ca trebuie sa o faci, fa-o. Dar ai grija, fii prudenta, sa nu ai probleme dupa. Nici nu se pune problema sa nu va protejati. Sper ca ti-am fost de ajutor.Bobo

| anim a răspuns:

Inca nu te simti pregatita.Cand te simti pregatita pentru asta o poti face, cu conditia ca tu sa fi sigura ca el este alesu(primul)
O zi buna!