| SharkyCrazyBoy a întrebat:

am 15 ani, pe 12 noiembrie am balul bobocilor la un club, si acum 2 zile am fost cu mama me-a la un hipermarket, mergeam ce mergeam, pana am ajuns la un raion cu prezervative, mama m-a intrebat daca imi ia un prezervativ (eu credeam ca glumeste) si i-am zis sa faca ce vrea, ea e pus o cutie de prezervative ops playsafe in cos, am ajuns la casa le-a platit, am stat sa ma gandesc de ce me-a luat asa ceva, nu a vrut sa imi spuna raspunsul, a zis sa aflu singur, togmai dupa 2 ore me-am amintit ca am balu peste o luna si vin si ceva fete, ceva mai multe, in fine, Voi de ce credeti ca me-a luat prezervativele, cumva sa ajungem la o discutie despre sex si sa afle de la mine daca am mai avut contact sexual cu vreo fata, sau pentru protectie adica in caz de o fac cu o fata sa fiu protejat?

Răspuns Câştigător
| AliceHappyGirl a răspuns:

Mama ta incearca sa iti fie si prietena, nu doar mama. Ti-a aratat ca poti sa ai incredere in ea indiferent de ceea ce ti se intampla, de ceea ce faci, ca ea mereu te va intelege si sustine in deciziile tale. A fost si ea ca tine si poate mama ei nu i-a fost prietena asa cum si-ar fi dorit si vrea ca macar ea sa fie cu copilul ei (chiar daca este baiat). Iar prezervativele ti le-a cumparat ca sa te protejezi, bineinteles. Ar trebui sa fi mandru cu o astfel de mama. Nu toti au parte de asemenea mame.

10 răspunsuri:
| Alex0194 a răspuns:

Poate amandoua

| anaid a răspuns:

`pentru a te testalaughing
si in mod clar ai picat testullaughing
dar macar te`ai ales cu protectie pentru bal...

| Andreea_1440 a răspuns:

Pai nah poate vrea sa aiba grija de tine si sa nu ii faci vreun nepot e bine pentru tine sa ai o mama deskisa succes si ai grija cf

| seby19 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic dar ai o mama foarte OPEN-MINDED.

| matrixismyname a răspuns:

Uite-te la partea buna, cand ramai fara... o poti trimite sa-ti ia fara jena, gheata a fost sparta deja.

| Roberta_3237 a răspuns:

Observ ca la 15 anishori ai tai nu stii sa scriihappy
Lasa prezervativele pune mana pe cartewinking

| Hahaha_5483 a răspuns:

Eu cred ca te stie foarte bine si stie ce vrei sa faci si poate ca vrea si sa vb despre sex

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred ca doreste sa vorbeasca cu tine pe tema asta
sucres

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred ca pentru asta ti le-a luat ca sa fi protejat

| Nicoo_8653 a răspuns:

Bucurate ca ai o mama foarte deschisa spre acest subiect, si te invata sa te protejezi.