Mai are inca vreo cinci ani sa creasca pana la media de 12-14 (cica asta ar fi). Si chiar de ramane asa, sa stii tu sa-l folosesti, ca daca inveti ce si cum sa faci cu el, va fi mai bun decat unu de 20cm.
Spor! Si nu mai fi asa obsedat sa pui rigla pe el...
Sa fiu sincer, si eu ma stresez cateodata pe tema asta, dar traiesteti viata, gandeste-te ca nu totul se rezuma la sex. Cand o sa vina momentul sa faci sex, fa-o ca si cum ai sti ca ai un penis de 15cm si totul va fi ok. Penisul poate creste intr-un an 2-3 cm, cat n-a crescut in multi ani.
Hai bafta, si la cat mai multe fete .
Lol...normal ca e mic baiete, eu il am 13 in stare flasca si 19 in erectie si am aceeasi varsta ca tine
Auzi eu am 14 ani si o am de 15cm dar faza e ca de 10-14 cm e perfect la varsta ta...m-am documentat ca daca o ai prea mare cu cine o mai pui? cu Yety? ))) BAFTA
Apoi tu la 15 ani vrei sa ai penisul de 30 cm sanchi ma! asteapta si tu sa cresti si apoi poti sa ai marimea pe care o vrei! esti minor nu uita! tu la varsta ta ar trebui sa iti vezi de viata ta! nu sa masori penisul cu rigla doamne fereste! asta-i gest de gay homosexual! daca era o fata care ti-o masura mai ziceam spuneam da asa ti-o masori singur! daca vrei sa fii gay homosexual eu nu te opresc! tu nu vezi ca e la moda de la un timp!
@Anonim, câte minciuni mai scrii pe site-ul acesta? Odată te cheamă Roxana, altădată te cheamă Mihai sau Andrei altă dată te cheamă Andreea și acum spui tot felul de minciuni. Opreștete altfel îți raportez contul.
Mili906 întreabă: