E posibil sa fi racit..si nu te speria o sa iti apara menstruatia cat de curand ..asa ca stai linistita.
Deja ai 15 ani, menstruatia nu a aparut inca, deci nu ai de ce sa te sperii. E clar ca iti va veni menstruatia, trebuie sa fi pregatita, sa ai ce trebuie la tine indiferent unde esti, si eventual un calmant in caz ca te doare burtica. In rest totul decurge de la sine si nu ai de ce sa te sperii. In formeaza-te si de pe net de tot ce ai nevoie, google le stie pe toate Bafta! :*
Sper ca te-au ajutat fetele. acum un sfat de la mine, sa ramai virgina pana te mariti.
Este posibil sa fie o infectie, dar nu te panica. Spala-te cu bicarbonat de sodiu.Fierbe apa si pui o lingurita, doua maxim de bicarbonat de sodiu, dupa ce ai fiert apa.Si te speli. Sau, exista niste ceaiuri speciale pentru infectii, intrebi la farmacie, nu sunt scumpe.
Si eu am aceeasi problema si am vorbit cu un doctor si mi-a spus ca daca pana la 19 ani nu imi vine sa ma duc la doctor ca va rtebui sa fac un tratament asa ca du-te si tu acum la doctor si vezi ce-ti spune.
Succes
Mutubal întreabă: