anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani si am o prietena de aceeasi varsta. Avem o relatie de aproape 1 luna, ne cunoastem de 8 ani. Ne intelegem foarte bine. Problema e ca ea evita sa vorbeasca cu parintii ei despre asta, de fiecare data cand ii spun ca ar trebui sa le spuna se cam supara. Ce ar trebui sa-i spun? Parintii mei sunt super ok pe tema asta. Mersi!

Răspuns Câştigător
| Iyulia3712 a răspuns:

Parintii fetelor sunt mult mai protectivi cand vine vorba de baieti, decat in cazul parintilor baietilor. Adica fata e fata, e inocenta, fragila, are nevoie de protectie (mentalitatea romaneasca de **** dar asta este) iar baiatul stie ce face, reprezinta sexul dominant, etc. Adica, nici eu nu le-as spune alor mei despre un iubit decat dupa ce sunt sigura pe ce as avea cu el adica dupa minim 3 luni. Eu spun sa fii mai intelegator si sa nu te bagi in chestia asta deocamdata. Daca trec 3-4 luni (presupunand ca voi doi ati ajuns la "te iubesc" si relația voastra merge perfect) si nu te prezinta alor ei, abia atunci poti sa vorbesti serios cu ea despre chestia asta si sa ajungeti la un acord.

| BibleThump a răspuns (pentru Iyulia3712):

Mersi fain, Iulia! O sa incerc sa revin la subiectul asta cu ea peste inca 2-3 luni.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Cu ce te-ar ajuta daca parintii ei ar fi instiintati ca voi doi va iubiti. Probabil ca ea este mai secretoasa sau o fire mai inchisa in relatiile ei cu parintii. In mod normal nu ar trebui sa va afecteze relatia faptul ca ea nu doreste sa "popularizeze" iubirea ei in gura mare. Gandeste-te ca s-ar putea ca ea chiar sa doreasca sa pastreze secreta povestea ei de iubire.

| neutrino a răspuns:

Si ce sa le spuna parintilor, sau vrei sa le fii prezentat?

| BibleThump a răspuns (pentru neutrino):

Sa le spuna parintilor despre relatia noastra. De cunoscut ma cunosc parintii de 8 ani de zile.

| Superdumnezeuomniscient a răspuns:

Vrei sa te casatoresti cu ea sau sa fiti iubiti, pentru ca daca este vorba de a doua varianta se aplica regula lui NUTE pe tema asta ( gen nu te *** grija ce vrea sa le spuna ea parintilor )