. pai. nu prea sunt eu experta dar sincer cred ca o iti creasca
stai linistit
si nu cred ca partenera ar rade de tine mai ales ca ai 15 ani iar iubita ta nu cred ca este mai mare de 14-15 ani-unei fete de varsta asta nu ii trebuie un penis mai mare stai calm... in primul rand majoritatea sunt virgine si nu prea e bine ca la inceputul vietzii sexuale a unei fete partenerul ei sa aiba un penis prea mare
deci nu iti face griji deageaba
si mai e o chestie ~mik dar jukusha~ deci nu te panik si ink odata iti spun pana la 18 ani cand corpul tau va fi complet dezvoltat mai e timp
Bye-bye
Nu cred ca daca dormi fara chiloti creste! mai ai rabdare si tu pana la 18 ani ca ti se dezvolta penisul nu iti ramane 10 cm si daca partenera te iubeste si asa cum esti tu nu te va rade!
E normala dimensiunea pentru 15 ani (de fapt este normala si pentru un adult). Oricum, va mai creste pana pe la 18 ani. Dormitul fara chiloti nu te ajuta.
Ma eu nu cred asta *** da e adevarat ca, chiloti o sugruma destul de mult iti recomand boxeri sunt mult mai buni si e mai libera eu st de seama cu tine dracul si nu ma laud la erectie o am de 16 si ceva normal e de 7-10 depinde nu o masor
Stai lin, si eu o am mica, poate daca toti ar zice de cat o au nu ar mai fii asa o tragedie marimea asta, am 25 de ani si o am de 13 cm, asta e, poti sa ii faci un orgasm si fara sa o folosesti, deci marimea... nu prea are nici un rol, decat poate psihic, daca e obsedata de sex