Testul facut la 3 zile de la contact are 0% sanse sa se pozitiveze (zero). Testul facut la 7 zile, are posibilitate 10% sa se pozitiveze. Testul facut la doua saptamani are cam 50% sanse sa se pozitiveze. Asa ca nu mai afce teste aiurea, asteapta sa treaca 21 de zile de la contact. E posibil sa fii insarcinata, mai ales daca ai menstruatii neregulate.
Opinez totusi ca riscul de sarcina e mic (maxim 10%) si ca mai probabil ai o dereglare hormonala cauzata de incapacitatea organismului prea tanar de a se adapta la viata sexuala. La varsta de 15 ani, organismul nu e pregatit pentru sex, iar daca acest se intampla, il recepteaza ca pe o trauma (ca si cum te-ai lovi, sau te-ai arde cu apa clocotita). Si atunci incearca sa se apere si fiindca nu reuseste, se deregleaza, uneori grav.
Oricum, dat fiind ca e posibila o sarcina, va trebui sa astepti cele 21 de zile. Apoi, indiferent de rezultatul testului de sarcina, trebuie sa ajungi al un ginecolog (preferabil in ziua testului de sarcina, ca sa fie cat mai repede). De obicei, organismul poate fi ajutat sa faca fata cu un oarecare succes, adica dereglarile sa nu fie ireversibile si sa-ti permita sa duci o viata normala, in ciuda inceperii vietii sexuale atat de devreme.
Chiar daca nu si-a dat drumu in tine, acel lichid seminal (preejaculator) contine spermatozoizi.Concluzie:poti ramane insarcinata.Folositi prezervativul, pana la capat. Testele de sarcina se fac dupa 21-24 de zile, de la contactul sexual, neprotejat. Cel mai bine, fa-ti niste analize ale sangelui sau du-te la un control ginecologic.
Testu' de sarcina il faci dupa 21 de zile de cand a avut loc contactul sexual. Orice e posibil. dar de ce nu ai folosit mai prezervativ? Acum erai bine- mersi, linistita si nu te mai agitai atata.
Daca nu a ejaculat in tine nu sunt asa mari sanse sa fi ramas. Fa-o protejat pana la sfarsit Take care>
Eu zic sa mai astepti... dar daca zici ca nu a ejaculat in tine, sunt sanse minime sa fi ramas
Pai daca a iesit negativ inseamna ca nu esti, si cel mi bine e sa mergi la un medic sa iti faci analize sa fi sigura de asta
Este bine atuncea...Ce zici imi dai id-ul tau ce mesenger ca sa mai discutam sa facem schimb de pareri.Eu am 15 ani si sunt baiat...Si as avea niste intrebari pentru tine in particular.
Aa si am uitat sa mentionez ca am facut-o protejat la inceput. apoi la sfarsit si la dat jos :-s dar sa tras repede cand a simtit ca ii vine :-s
e asta o problema :-s?
Pai da, nu stiu vad eu, mai astept cateva zile si daca tot nimic nimic, mai fac un test sa stau linistita thx de sfaturi