Buna Irina, trebuie sa fii foarte norocoasa ca el este inca cu tine, el este intr-o varsta in care abstinenta nu poate fi nici decum, evident ca el a mai fost pe undeva, dar daca totusi tine la tine si te iubeste mult, ar fi cazul sa vb cu el, sa vedeti ce faceti in continuare, informativa mult asupra acestei teme, oricum sexul trebuie sa persiste, pa
Evident ca la varsta lui isi doreste si o viata sexuala. Sfatul meu : lasa-l. Sincer, tipul asta mi se pare smintit... Cum sa-si permita sa inceapa o relatie cu o fata care este mai mica decat el cu vreo 10 ani (n-ar fi diferenta de varsta problema), dar tu esti MINORA. Sti cat rau poti sa-i faci? Hm. si crezi tu, ca de-ar fi sa-l pierzi, trecuta prin patul lui, n-o sa-l mai pierzi? A naiba dragoste pe capul vostru...Ai grija.
Draga mea. nu te lasa influentata de altii!
Inteleg ca il iubesti.
El este adult, tu esti minora, in adolescenta, si in adolescenta poti fi sedusa sau influentata de oricine. De exemplu tu nu incepi sa fumezi deoarece vrei, totusi esti influentata de altii!
Poate ca el vrea sa inceapa viata sexuala, normal.este adult. dar tu esti inca minora. Daca el are dreptul sa faca asta, tu nu ai dreptul deoarece esti inca la o varsta frageda iar problemele pot fi cat mai mari dupa asta!
Tu iti incepi viata sexuala dar nu te gandesti la ce va urma?
Esti incantata de el si te influenteaza pana vei face asta, dar nu te lasa invinsa de seductii! Nu te gandi doar la prezent, ci si la viitor!
Pentru ca tot ce faci in prezent va avea urmari in viitor.
Si sa nu iti fie frica ca il pierzi, deoarece a fost alegerea lui sa vrea asta, si tu nu esti obligata sa faci la fel daca tu nu vrei. Este decizia lui, dar nu si a ta. Fiecare avem dreptul de a zice ceva...nu facem in felul urmator :: El vrea asta,, eu nu vreau mi-e frica ca se supara''. de ce? El are preferinta lui, tu o ai pe a ta.
Nu ai parinti? Crezi ca ei vor fii fericiti cand vor auzi asta.
Tu zici acum :: Ce imi pasa mie de parerea lor? Fac ce vreau.
Dar incearca sa te pui si in locul lor. Daca tu ai fii parinte si ai avea o fiica ti-ar placea ca ea sa faca acest lucru la 15 ani? Normal viata sexuala se incepe pe la varsta de 18-19 ani. poate si mai tarziu! Cu cat mai tarziu, cu atat mai bine! Poti avea boala cancer de col uterin! Pentru ca la varsta ta celule sexuale nu sunt inca dezvoltate pentru aceasta actiune.
Incearca sa intelegi. Tu trebuie sa iti vezi de scoala. pentru ca daca nu mergi la scoala nu poti ajunge ceva in viata.si vei ajunge foarte rau, fara nimic, fara bani. fara experiente.
O viata fericita depinde de :: scoala (adica creier) si iubire. Fara ele doua nu poti avea o viata fericita.
Si daca nu vrei sa ajungi ceva cu scoala. adica avocata sau contabila sau medic. si asa mai departe. preferi sa fii ceva in care doar sa muncesti si atunci nu oamenii vor fi la picioarele tale, ci tu la picioarele lor! De ex. ospatar- acolo daca nu stii matem., sau engleza. franceza, germana, vreo limba straina nu te accepta! Sau orice altceva. O sa iti para rau sa incepi viata sexuala, si nu acum, mai tarziu, cand vei fi adult cu viata profesionala pe la varsta de 34-35. atunci iti vei da seama. Dupa fraza cu,, mi`e frica sa nu-l pierd'' cred ca numai pe la varsta aia iti dai tu seama. O sa iti para rau. si o sa te intrebi. : De ce nu mi-am vazut eu de scoala. si de ce am ajuns in viata sexuala de la varsta de 15 ani? Gandeste-te bine, este decizia ta. Eu nu ti-am zis tot ce am scris pana acum intr-un mod de porunca, sau de influentare. In mod de sfat. Este alegerea ta, eu doar te-am sfatuit, dar sunt sigura ca ti-am zis modul cel bun, si cred ca si ceilalti o sa iti spuna la fel, doar daca sunt calculati si cu mintea dezvoltata. Succes!
Hei ai 15ani... ce rost are sa iti incepi viata sexuala...
Gandeste-te ca el e cu 10ani mai mare decat tine.inteleg ca-l iubesti dar e prea riscant sa-ti incepi viata sexuala de acum.
In primul rand esti destul de mica si esti predispusa la mai multe boli cum ar fi:cancerul de col uterin, HPV Riscul creste de 2, 5 ori daca primele relatii sexuale se intimpla inainte de 17 ani, acestea sunt doar doua exemple.
Stai cuminte in banca ta si traiesteti copilaria.
Gandeste-te ca odata cu asta vin si grijile sa zic asa, si o sa fi foarte stresata cand o sati intarzie mentruatie, etc
Daca chiar te iubeste o sa inteleaga si nu o sa-l pierzi, pune pe primul loc sanatatea ta
Mai asteapta macar doi ani si jumatate. daca ii pasa cat de cat de tine, va intelege ca esti prea mica si te va astepta. Daca incearca sa te convinga sa faci sex la 15 ani, e clar ca nu are nici un sentiment pentru tine si dupa sex te va parasi urgent. Nici un barbat normal nu i-ar propune unei fetite de 15 ani sex. Doar daca o priveste ca pe un obiect de folosinta de care poti scapa cu usurinta.
Discuta serios cu el. Spune-i ca in nici un caz nu-ti vei incepe viata sexuala iniante de varsta minima la care riscurile devin acceptabile, adica 17 ani si jumatate. Roaga-l sa te inteleaga si sa te astepte. Un barbat adevarat va intelege si te va astepta fara probleme.
Am auzit foarte multe fete care spun ca "daca voi face sex cu el reusesc sa-l tim mereu langa mine". Fetelor voi chiar credeti ca pentru un barbat mai conteaza asta? BA mai mult dupa ce ati facut`o poate sa va dea cu piciorul, parerea mea e ca esti mult prea mik pentru asta, iar daca te iubeste te va intelege!
Parerea mea este ca tu esti mult prea mica pentru a-ti incepe viata sexuala (si nu doar ca si varsta-15 ani, ci si ca organism-nu esti extrem de dezvoltata pentru a face pasu' asta). Iar el, avand in vedere ca are 25 ani, ar trebui sa stie mult mai multe lucruri legate de inceperea vietii sexuale, si ce presupune. Daca te iubeste atat de mult, nu ar trebui sa-ti ceara asta, ci sa te protejeze.sa te iubeasca si atata. fara relatii sexuale. Faci cea mai mare greseala culcandu-te cu el, doar pentru ca asa vrea el. Discuta clar cu el si spune-i ca nu esti pregatita iar el daca te iubeste, va intelege.
Pai nu te supara pe mine iti pui o problema care numai la 15 ani poate aparea. incepetzi viata sexuala si apoi crede`ma ca o sa regreti. esti mult prea mik pentru asa ceva. si nu cred ca ti-ai ales parteneru potrivit, daca te iubeste te va astepta si chiar el va refuza asta daca este cu capu pe umeri si sse gandeste si la tine nu numai la el ar trebui sa`si dea seama ca nu este bine sa-ti incepi viata sexuala la o varsta asa frageda.
Nu te teme niciodata sa pierzi pe cineva din cauza ca nu faci sex cu el
mai ales daca el ti-a cerut asta, atunci inseamna ca doar asta urmareste. Dar daca iti doresti
totusi eu zic ca inca esti putin cam mica pentru asa ceva , el e normal sa vrea doar are 25de ani... si ce daca esti de un an cu el?!
poti sa fii si de 3 daca u esti prea mica?! sincer...nu merita osteneala zic eu
Dar la faza ca il pierzi daca nu faci sex cu el, NU TE MAI GANDI!
Se pare ca trebuie sa-l satisfaci deci el nu are nici o problema daca iti cere sa faceti sex pentru ca are 25 de ani, iar tu in schimb 15... te inteleg ca il iubesti, dar gandeste bine inainte sa faci vreo greseala si dupa aia sa-ti para rau.
25 de ani? Wow. fata mea stai linistita. Tii la el? foarte fain... crezi ca el o sa stea toata viata cu tine? Eu te sfatuiesc sa stai linistita. Ti-ar fi mai bine.
Mutubal întreabă: