Eu am tot 15 ani, si am un prieten de 22 de ani, dar tot ce iti zic e sa nu o iei in serios. Baietii mai mari sunt siguri ca pot vraji pustoaice si le pot duce in pat.atat le este capul. si tu daca esti fata desteapta te poti folosi de el.Sa-ti petreci timpul cu el sa te distrezi, dar cu o anumita limita. vezi daca ii fuge mana prin multe parti si incerci sa o iei usor(mana lui ) ce va zice. Daca o va misca undeva unde ii este permis, atunci inseamna ca are simtul opririi.Si iti poti permite sa continui fara frica.
E si datorita experientei. Baietii zic : " Am mai fumat pustoaice ca ea e floare la ureche" si tu trebuie sa-i arati ca nu e chiar asa usor sa te aiba pentru o noapte. impune`i regulile tale.
Ai doar 15 ani, si vei mai cunoaste baieti, el este mare pentru tine, nu pune suflet, tine la el dar gandeste-te ca e doar pentru o "lipsa de ocupatie" el pentru tine. pentru ca daca il vei vedea cu o fata de varsta lui vei plange in pumni ca dc te-a lasat. si mai bine te distrezi, il ti pe post de "hai sa ne distram" ai pe cine saruta, pe cine lua in brate, cu cine merge de mana.
Sigur zici ca este intelegator si baieti de varsta ta nu vei gasi asa intelagatori, asta asa e. Pt ca baietii de pe la 15 16 ani vor sex, vor sa experimenteze.Si dupa te lasa. asa un baiat mai mare a trecut mai des prin asta si nu este asa disperat.
tu doar distreaza-te ca baieti vei cunoaste multi, si nu merita sa pui suflet acum, mai ales la unul asa mare. poate cand vei ajunge la 20 de ani atunci sa pui suflet. ca sa fii sigura ca pui suflet pentru cineva ce te merita.si are un rost. Daca tu pui suflet la asta de 22 de ani dupa ceva timp petrecut impreuna vei vrea sa ai relatii sexuale cu el. si pentru el nu e nici o pierdere insa pentru tine este. te`ai dezvirginat cu el si "un by3-by3 si mai vorbim " asta te asteapta.
Nu te gandi ca daca o vei face cu un tip mai mare vei avea o satisfactie mai mare, nu te va durea prea tare, si are experienta si vai de mine. fa`o dupa 18 ani nu vei regreta:*
multa bafta:*
Hmm, chestia cu relatiile sexuale... este adevarata! Ai grija sa nu vrea si altceva de la tine.De ce nu te uiti la cineva mai apropiat de varsta ta? Gandeste-te ca el, care are 22, ar putea sa fie insurat.
emiliancftepup întreabă: