Tinand cont ca ai doar 15 ani...mai bine nu...
si daca el tine la tine nu o sa se supere doar din cauza ca nu vrei...
dar daca pentru asta e in stare sa se desparta de tine inseamna ca singurul lucru pe care`l vrea este distractia.
asa ca...in concluzie nu...
Inceperea vietii sexuale la 15 ani este grevata de un mare risc: cancerul de col uterin. E demonstrat ca dintre femeile care fac leziuni canceroase si precanceroase de col uterin, 90% si-au inceput viata sexuala inainte de 18 ani. Gandeste-te ca daca iti incepi viata sexuala, va trebui sa mergi la ginecolog la foecare 6 luni, pentru a preveni, pe cat posibil, instalarea cancerului de col uterin, sau macar pentr a-l face sa apara cat mai tarziu. Pana la 18 ani ai sa mergi, desigur, insotita de un parinte, apoi singura. Sincer, asta e un handicap, fiindca ai-n-ai chef, la 6 luni esti legata de ginecolog. In plus, va trebui sa tot faci diverse investigatii dureroase, scumpe si invazive (de tip colposcopie). Nu e deloc de dorit.
Mai adaug la asta ca, asa cum sunt sigura ca stii, nu exista metoda contraceptiva 100% sigura, ceea ce inseamna ca inceperea vietii sexuale este un risc permanent de sarcina. La varsta ta, putini medici se incumet sa faca avort, asa ca s-ar putea sa fii nevoita sa nasti copilul si apoi sa-l cresti. La varsta ta, o sarcina si o nastere sau chiar un avort, te pot costa viata.
Pe langa toate astea, mi se pare ca partenerul tau se grabeste foarte tare. Adica dupa 5 luni de relatie, de-abia ar trebui sa fiti la faza de saruturi ceva mai pasionale si imbratisari, nicicum la discutii despre sex. Nu cumva singurul lui tel in relatia asta este sexul?
Buna, orice baiat isi doreste deci nu trebuie sa te miri daca te va mai intreba, totusi daca te iubeste, va accepta situatia, nu te va stresa sa o faci cu el, iti va respecta decizia. Tu faci cum vrei, e alegerea ta daca sa o faci sau nu, dar parerea mea persoanala ar fi sa nu o faci, cel putin nu inca.Ai 15 ani, deci mai ai timp, trebuie sa fi pregatita fizic si psihic si nu trebuie sa o faci doar asa sa fie facut si apoi poate ai sa regreti ca ai facut-o de acum.IN plus intre voi trebuie sa existe multe iubire si incredere, poate a va iubiti si asta e foarte bine, dar nu totul se rezuma la sex, aveti timp pentru asa ceva, nu te grabi! Exista multe riscuri, iti dai seama cate boli cu transmitere sexuala sunt, o sarcina nedorita, etc...sigur ca va puteti proteja, dar riscuri mereu exista si nu cred ca are rost sa iti strici viata de pe acum, bucura-te de aceasta perioada frumoas din viata ta, e bine sa ai un prieten, daca te iubeste, te va accepta asa.
Mai stai câteva luni... să faci 16.
Pentru cei care-au răspuns înainte: Măi oameni buni păi cu voi o să ne întoarcem în sec XV! Toată lumea care întreabă "aş cam vrea să încep dar..." primeşte acelaşi răspuns penibil: "mai aşteaptă 2-3-5 ani". Nu sunteţi sănătoşi la cap! O lume a abstinenţei aţi vrea voi. Muriţi în beznă.
E bine ca te doreste si ca totusi nu ti-a propus mult mai devreme.
Insa, eu zic sa mai astepti macar 3 ani, cand vei fi pe picioarele tale si vei lua decizii cel putin corecte!
Nu cred ca e bine sa iti incepi viata sexuala la 15 ani, mai ales ca nu esti pregatita.Corpul tau la varsta asta inca nu e dezvoltat complet si presupun ca nici nu aveti o relatie serioasa, aveti numai 5 luni. Cel mai bine e sa incepi dupa 17-18 ani iar iubitului tau spune-i ca daca te iubeste te asteapta.
La 15 ani este prea devreme. daca el tine la tine va accepta sa te astepte cand vei fi tu pregatita. daca nu poti sa'i dai papuci ai toata viata inainte si mai sunt baieti.
Ar trebui s ii explici ca nu poti nu vrei, ca vrei sa iti pastrezi virginitatea "inca", dar poate ca peste 2-3 ani o vei face, nu este bine sa iti incepi viata sexuala la aceasta varasta, sunt anumite riscuri foarte grave si am auzit ca sunt si riscuri de ai ramane in coma sau sa inebuneste etc...nu vreau sa iti fie frica spune-i si explica-i frumos, dar daca te iubeste intra-devar atuncia iti v-a asculta dorinta. Eu sunt sigura 100% ca daca te iubeste atuncia te v-a intelege. Succes si pupici >:
Nu accepta...esti prea mica pentru asa ceva, mai asteapta!
Daca te iubeste va fi de acord cu alegerea ta... daca nu inseamna ca nu te iubeste ci vrea doar sa profite de tine!
Buna sunt motu am 18 ani si imi e foame, am la dispozitie placinte si paine uscata. Ce credeti ca trebuie sa mananc?
Intrebarea expusa de mine precedent este echivalenta din punct de vedere logic cu ce ai zis tu si cu multe alte prostii care au fost enumerate.
Oricum nu o sa faci sex cu el, dar consideri deprisos sa ne zici si noua tot de parca ar fi vreo telenovela.
Stop fking around!
Nu te inteleg... el are 5 luni?:O:O:O:O,,, si nu, nu cred ca e bine sa iti incepi viata sexuala!.