| rikkimady16 a întrebat:

am 15 ani si am un prieten foarte bun adica ne intelegem suuper bine suntem tot amandoi si in weekend iesim pe afara amandoi. El are prietena dar e din alt oras si eu ma inteleg bine cu fata aceia dar de cateva zile am inceput sa simt ceva pentru prietenul meu insa eu nu vreau ca ei doi se sa certe din cauza mea adica daca s-ar certa asa la intamplare nu mar deranja. El sta cu ea de mult timp dar s-au tot certat dupa iar sau impacat si tot asa. eu sunt nu stiu putin suparat pentru ca nu stiu daca chiar imi place de el sau nu dar de cateva noptiii tot visez ca ma plimb cu un baiat si ma saruta si chestii din astea(stiu ca par abureli dar nu sunt) si nu stiu daca visez chestiile astea pentru ca o sa am prieten sau e doar subconstientul meu care si-ar dorii sa am prieten. Eu chiar imi doresc sa am un prieten adica eu credeam ca imi dorem dar se pare ca nu e asa ca iar vreau prieten... aa sa va mai spun cv: vorbeam la tel saptamana trecuta cu prietenul meu si vb ceva de tinut la o persoana si nu stiu cum l-am intrebat daca tine la mine si el o zis ca in ultimul timp o inceput sa tina din ce in ce mai mult la mine. asta inseamna ca incepe sa ma placa sau tine la mine asa ca la prieteni foarte buni? Eu nu stiu daca el ma place, v-am zis ca ne intelegem foarte bine vorbim la telefon foarte mult si suntem tot amandoi, prietenii nostri or inceput sa ne intrebe daca suntem impreuna si chestii dintrastea.eu nu stiu ce sa fac ca am 1000 de ganduri nici macar nu stiu ce simt. O prietena de-a mea mi-o zis ca mai bine m-as distanta putin de el, oara ar fi bine daca m-as distanta, voi ce ziceti? (daca imi ziceti cum sa dau funda, dau la cel mai bun raspuns-sunt noua pe aici)

4 răspunsuri:
| DEBrown a răspuns:

Sper ca sti ca prietenia intre baieti si fete e imposibila. Atata timp cat te vezi cu el foarte des, e normal sa vi se aprinda calcaiele unuia dupa celalalt. Daca tu il placi, el te place, nu vad ce ar fi in neregula. Dar daca chiar esti prietena cu fata aceea, renunta la aceasta asa zisa "prietenie" cu acest baiat si cauta altul.

O seara placuta!
Robert

| BGI a răspuns (pentru DEBrown):

De ce sa fie imposibila? Dar chiar asa de ahtiati dupa ( de pe, peleme, ca ma incurc in ele ) sex crezi ca suntem ( bine, unii suntem big grin )? Eu unul, in cercul meu de prieteni, am si doua fete cu care pur si simplu am o relatie de prietenie. Nu ca ar fi ele urate, sau ceva de genul asta. Sunt chiar frumoase. Toata treaba este sa iti stabilesti niste limite, si sa stii sa tii cont de elewinking

| DEBrown a răspuns (pentru BGI):

In cazul tau este un exemplu contrariu. Cea care a pus intrebarea spunea ca ea iese doar impreuna cu el, iar aici este normal ca fiecare sa vrea mai mult de atat. Tu, cum iesi cu un cerc de prieteni, unde sunt cele doua fete, nu ar fi probleme.

Sper ca m-am facut inteles. big grin

| rikkimady16 explică:

Sper ca nu v-am plictisit...