Buna! spune-i cat mai frumos. spune-i ca ai vrea sa iti pierzi virginitatea cu el, pentru ca il iubesti foarte mult:X
Da ii spui ceva de genu:
Baga masina in garajul meu.
Introdu` creierul tau in muntele venus.
Pi2da mea a imbatranit si am nevoie de bastonul tau.
Epic Fail!
Imi place Romania! :X Suntem pe primul loc la export fara pasaport, cersetori, banditi si cu2ve avem pe stoc
No Comment! Just suck it!
Ba ce oameni batutui in cap.ai 15 ani si te mananca in pasarica.ca sa vezi fata mea...e greu sa te urci pe el.sa-l dezbraci usor...chestii? crezi ca trebuie sa-i zici? ce farmec are?
Puteai sa formulezi mai frumos intrebarea. Dar eu spun mai bine sa nu o faci, s`ar putea sa regreti dupa aceea. Stii cum sunt majoritatea baietilor din ziua de azi...(nu va suparati baieti), ti`o trag si pleaca. Poate spune ca te iubeste si blablabla doar ca sa te bage in patul lui si apoi iti face cu mana. Dar daca tu chiar vrei...du-te la el acasa cand e singur si saruta`l, o sa`si dea seama singur ce vrei sa faci.
Cei ce traiesc doar pentru placeri carnale sunt ca animalele care traiesc numai dupa instinct si lumea-i plina de astfel de specimene!
Repet din ce secol provii?
Nu este vorba de mentalitate ci de felul in care ne raportam la viata!
Da tu te raportezi după nişte valori care sunt împotriva firii umane.
Şi omul e un mamifer să ŞTII!
Nu trebuie neaparat sa-i spui,intr-un moment romantic in care ''va iubiti'' poti sa continui sa te dezbraci, si pe el si isi va da seama.Sau intr-o discutie sa-i spui ca te simti pregatita sa faci dragoste cu iubitul tau.Ori asa cand va alintati, intr-un moment romantic ii poti spune ca il doresti si ca de abia astepti sa faceti dragoste.
Vad ca multi te sfatuiesc sa fi o destrabalata vezi sa nu te iei dupa ei si sa ajungi o stricata! Acum depinde de tine, tu decizi! Vrei sa fii o fata cu integritate sau una de doi bani care se dezbraca pentru toti si se impreuneaza cu tot ce-i cade in mana?
Dar un bărbat dacă numai e virgin înaintea de noapte nunţii, e ok, nu?
Probabil ca Jasser e si acum virgin... dupa poza arata cam batran)
Tot ce se poate, n-a avut cu ce şi cu cine şi acum poartă ranchiună pe ceilalţi.
La varsta asta? Te gandesti numai la ****. Pai te puni in genunghi si incepi sa sugi ...sunt sigur ca nu o sa il deranjeze
Buna.Nu te cunosc, dar am sa-ti scriu.
Tocmai am citit un comm lasat de tine unei pustoaice de 15 ani, nedumerita saraca si m-a frapat raspunsul tau.
De ce sa numesti ``C****a`` sau in alt fel infect o fata care e victima sistemului nostru murdar? De ce ingrosi randurile celor care pangaresc si improasca cu murdare cuvinte, in loc sa schimbe ceva?
Nu as vrea sa te supar prin mesajul meu.Doar daca ai putea intelege...Multumesc.
Adresat tuturor care vor sa creada in el.