| angelkissing a întrebat:

Am 15 ani si as vrea sa imi dau gaura sa zicem sub buza (nu stiu cum se numeste locul ala, va arat mai jos), dar parinti nu sunt de acord, asa ca o sa imi dau singura pentru a nu afla nimeni. Voi ce ziceti? Uitati unde imi dau gaura:
http://www.youtube.com/watch?v=h1NXqaTr_60
Imi voi pune un cercel mic putin vizibil si dupa un an daca pot sa il ascund ii voi spune.Insa imi e teama sa nu afle adica poate rad si se vede sau uit de el... Nu vreau sa aud raspunsuri gen:lasa prostiile esti mica si altele. Apropo fata din videoclip seama indentic cu mine.Si in sensul de o sa imi dau singura adica o sa gauresc eu locul.

3 răspunsuri:
| Cita a răspuns:

Mama mia.

| crynys a răspuns:

Imi vine greu sa cred ca nu or sa observe ai tai mai ales ca o sa se umfle buza si o sa stea asa cam 2-3 saptamanii si o sa maninci cu dificultate nu cred ca scapi neobservata. Esti foarte draguta.

| AndreiCP a răspuns:

Daca spui ca semeni cu tipa din videoclip, esti foarte draguta, si sincer nu vad rostul acelui "pirsing". Poate daca era intru loc mai vizibil, sa iti dea un aspect mai dragut de atat ( cam greu ) era mai simplu, dar asa iti mintii si parinitii, si iti strici si aspectul. Dar pana la urma este alegerea ta, nu trebuie sa asculti de nimeni, dar sa iti dai seama de ce faci, si daca ceea ce faci este bine. Sper ca ti-am fost de folos intr-un fel happy.