Eu am trecut exact prin ce treci si tu, m-am simtit fara rost apoi, dar crede-ma mi-am dat seama ca nu merita sa suferi dupa un baiat care te-a facut sa suferi si chiar daca nu te cunosc, iti dau un sfat prieteneste : baiatul ala are 18 ani, are alte inclinatii spre altele daca ma intelegi si tu ai 15 ani si o viata inainte.Sunt multi baieti care vor sa iti puna capac in zilele noastre. Deci asculta-ma : eu zic ca tu sa vorbesti cu el si sa lamuresti pas cu pas tot ce se intampla intre voi. Socializarea va face sa va dezvoltati capacitatea de a simti ceva unul pentru celalalt, este o senzatie de atasare care se petrece in scurt timp.Nu stiu cum sa iti explic mai exact dar trebuie sa ai atitudine daca vrei sa obtii ce vrei! :* Succes !
Poate pentru voi este ceva normal sa va intilniti cu un baiat cu 3 - 4 ani mai mare dar crede-ma pentru noi nu-i la fel. Nu ne indragostim usor de fete mai mici (desigur sint exceptii dar nu cred ca el este o exceptie). Si cum n-ar fi simtim o oarecare rusine lumea ne influenteaza nu ne plac vorbele aiurea de genul : ha ha se intilneste cu una cu 3 ani mai mica. [poate la fel e si cazul lui] De unde poti sti ca nu a avut relatie serioasa cu fosta poate inca o mai iubeste . pur si simplu asteapta, si doar atit in asa caz nu ai alegere.
Dupa ce o termina cu aia o sa incerce iar cu tine...asa is unii cand nu stiu ce vor
Daca a ales-o pe ea problema lui! nu stie ce a pierdut! Nu te merita sincer si noi fetele nu ar trebui sa plangem dupa nimeni. Si foarte urat din partea lui sa spuna ca a facut o mare greseala. Incearca sa treci peste acele momente frumoase, au trecut si mai ales nu au fost adevarate. Gaseste pe alt cineva stiu ca dragostea nu se vindeca asa repede . Dar daca te vede ca plangi pentru el crede-ma ca nu se va schimba nimic tot cu ea va ramane. Si imi bine ca ai ales, stii de ce? ca te puneai tu cu el si te afcea sa suferi ca daca o iubea pe ea e clar ca te va insela odata si odat.
PA