Sexul nu va imbunatati relatia. Ea va fi exact la fel de stabila si serioaa pe cat este inainte sa ajungeti in pat. Nu te va iubi sau pretui nici mai mult nici mai putin.
Daca decide sa te lase pentru simplul fapt ca nu doresti sa intretii raporturi sexuale cu el, atunci poti sa-l lasi tu. Nu merita sa-ti incepi viata sexuala cu un baiat care doreste doar pofte trupesti.
Asteapta baiatul care-ti iubeste sufletul, baiatul pentru care sexul ocupa o ramura colaterala, care nu iti impune nimic, ci astepta ca totul sa decurga de la sine.
Sfaturi... sa treci mai des pe la scoala, si sa citesti ce ti s-a dat la lecturi suplimentare.
Vezi ca relatsia asta sa nu se transforme decat intr'o abureala, j sa ramai singura dupa ce te culci cu el
problema asta si vrea.
eu una asta am inteles din ce mi'ai zis.
daca te placea, sau te iubea te astepta. avand in vedere ca esti si micutsa.
ceva'ul ala sa stii ca spune bine
In primul rand este ridicol! Cum sa te culci cu el doar sa ai o relatie (nu ar fi problee daca ai avea macar 18-19 ani) Doi incearca sa ii spui ca iti place de el no sex nu iti distruge viitorul
Cum să te culci cu el?
Totuşi, ai doar 15 ani, eşti foarte mică, dar nu ţine neapărat de asta.
Dacă tu faci lucrul ăsta să te culci cu el ca să îi dai satisfactie, înseamnă că eşti o femeie uşoară, sunt foarte multe femei uşoare în ziua de azi, dar tu nu te lăsa mai prejos, arată. i că nu eşti vre. o de aia cu care umblă el, la prima întâlnire să se culce cu el, sau ca să fi cu el să te culci cu el, arată. i că nu eşti interesată de el, şi cu siguranţă îi vei atrage atenţia prin indeferenţă, deeoarece, indiferenţa doare cel mai tare.
Aşa că, nu fă o prostie pe care o s. o regreţi în trecut, gândeşte. te bine, vei regreta dacă vei face la vârsta asta ceva cu el, şi asta doar pentru o fantezie, de a fi cu el.
Pa, pa.
Te culci sau nu cu el, nu conteaza, un baiat te lasa daca vrea, si in spacial dupa ce ati facut-o. Asculta-ma nu face o asemenea greseala.
Ii spui frumos, ca tu ai numai 15 ani, ce vrea el.Si eu tot asa fac, dar nu are ce face si rezista cat rezista. II spui ca o relatie nu e bazata pe a te culca cu el, ci pe sentimente. Daca intelege bine daca nu, nu.Nu ai ce sa ii faci, doar daca atat il bati la cap pana intelege. Poate reusesti.mult noroc
Nu o fa doar pentru el. Fa`o atunci cand simti si daca il iubesti cu adevarat, dupa aceea sa nu iti para rau. Eu sunt de parere ca cel mai bine este sa o faci dupa casatorie. Ai doar 15 ani, mai poti astepta.
Nu trebuie neaparat sa te culci cu un baiat doar ca sa-l obtii, pentru ca el daca te place cu adevarat nu o sa te preseze sa faci sex ca daca te culci cu el nu o sa te refuze in nici un caz o sa te lase imediat dupa, asta daca nu te iubeste.
Hmm cine pune conditia asta? daca el nu cred ca e de nasul tau. Posibil sa obtina ce vrea si apoi sa te lase balta. Din cate stiu o relatie are nevoie de timp ca sa creasca nu cred ca ar fi bine sa te culci din prima cu el vei da de inteles ca esti usor de,, vrajit". te-ai gandit vreo data daca el tine cu adevarat la tine sau doar profita? cam atat bafta :*
Te rog sa nu faci aceasta prostie. mai sunt baieti pe lume nu e nevoie sa te culci cu el. dar totusi daca tu vrei sa te culci cu el e o problema personala zic eu...chiar nu e nevoie sa faci acest gest disperat. e in joc viata ta personala si sexuala. acum nu o sa simti nimic decat putina placere la varsta asta dar mai tarziu o sa iti para rau o sa apara probleme. Te rog sa nu faci asta
Parerea mea : esti cam mica pentru chestii d-astea. Mai bine da-l incolo de baiat
Pana la urma nu pierzi nimic baiatul iti place...
asa ca nu inteleg ce te tine
si ai grija sa foloseasca balonasul daca ajungeti sa o faceti (daca cumva te-ai decis anuntane si pe noi)
dar inainte incearca sa il cunosti mai bine CEAU PA