| paula2111 a întrebat:

Buna am 15 ani si imi place mult de un baiat,dar el nu ma place ca am pus-o pe o prietena comuna sa-l intrebe, iar el a zis ca nu.
La mesaje nu-mi raspunde si imi raspunde foarte rar pe facebook.
Imi place de mult de el de vreo 4-5 luni ce sa fac sa-l uit sa-u sa ii placa de mine?
Merci

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru inceput,nu-i mai trimite mesaje. Daca nu te place,trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu a fost sa fie!
E dureros cand ai sentimente neimpartasite, dar se mai intampla.
Mergi mai departe, evita sa te mai gandesti la el, iar atunci cand simti ca gandul iti fuge unde nu trebuie, implica-te intr-o activitate.Relaxeaza-te,rasfata-te,iesi cu prietenele, plimba-te. Orice ti-ar putea distrage atentia.
Accepta ca nu e baiatul potrivit si fii convinsa ca la un moment dat, va aparea baiatul pe care sa-l iubesti si care sa te iubeasca!

Pana atunci, profita de liberatateeeeeeee.Vei avea multe batai de cap mai incolo!hee hee

8 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

E timpul să mergi mai departe, nu e ultimul băiat de pe planetă draga mea şi niciodată să nu mai pui pe nimeni s-o facă în locul tău pentru că dai dovadă de laşitate.

Data viitoare spune-i în faţă.

Te pup.

| Danysan a răspuns:

Iubire cu forta nu se poate -Gseste pe altu sunt atatia baieti care sigur ar vrea sa fie cu tine-Ia gandeste-te cine te place -? Daca e vreun baiat da-i o sansa -nu mai spera la visuri desarte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragoste cu forta nu se poate, dai ignore pe fb si sterge orice te leaga de el, nu mai cauta sa intrii cu el in vorba si cauta sa ocolesti locurile pe unde umbla tipul daca vrei sa-l uiti

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Dragoste cu sila nu merge!
Cel mai bine e sa-l lasi si sa gasesti pe altcineva!

| anamimanonim a răspuns:

Nu te place... Nu ai ce sa faci. Trebuie sa-l uiti, sa stergi/arunci toate lucrurile care iti amintesc de el. Bafta! happy

| fundrive78 a răspuns:

Incearca sa ti-l imginezi pe wc scremandu-se pana ii ies ochii din orbite si se inroseste la fata intr-o criza acuta de vanturi si diaree laughing Sincer uita-l si mergi mai departe, sunt destui baieti pe lume si nu merita sa iti pierzi timpul cu unul care nu te place, in timp ai sa ajungi sa suferi si nu e ok. Scutura-te si mergi mai departe viata e prea frumoasa si mult prea scurta sa o pierzi cu astfel de momente si de persoane care nu-ti merita atentia. Bafta!winking

| Diiisclosure a răspuns (pentru fundrive78):

rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

| SatanLovesYou a răspuns (pentru fundrive78):

Meriti funda laughing).