Ioi, ce shoada esti:* Poi, nu e deloc mare lucru, dar trebuie' sa-ti zic ceva: mai bine nu fa planuri, ca te vei gandi tot acolo si va iesi nasol sau nici nu iti vei da seama ce s-a intamplat. Ghideaza-te dupa el, vei stii ce sa faci. Iti vei da seama daca vrea sa te sarute cu limba sau doar sa-ti dea un "pupic" cum ar veni. Stai linistita draga mea, nu ai cum sa dai gres Bafta:*
Nu se poate sa primesti un sfat pentru cum se saruta. Nu e nimica complicat sau asa. Lasa-te purtata de sentimente, vei stii ce sa faci la momentul potrivit. Nu are de ce sa iti fie frica.
Simplu, te lasi "purtata de val", tu trebuie doar sa deschizi gura; d si te iei dupa el.Nu se poate explica cum este un sarut, un baiat saruta intr-un fel iar altul in alt fel.
Bafta.
Iti apropii buzele tale de ale lui si banuiesc ca el stie sa sarute, deci nu va fi o problema pentru tine. Te lasi dusa pe val. adica o sa vezi cam ce face el si faci si u
Paii depinde ai 2 solutii si anume:
1- te lasi pe mana lui si faci ce simti
2- depinde ce fel de sarut poti sa-ti "lipesti" buzele de a lui sau daca vrei un French Kiss trebuie sa-ti deschizi gura si sa "te joci" un pic cu limbutza la el in gura... sper ca te-am ajutat. Relaxeaza`te o sa treaca repede... fundita?
Primul sarut pare emotionant
nu te gandi doar cum sa saruti mai bine ci doar fa-o pentru ca totul va veni de la sine. Nu trebuie sa iti fie frica...nu ai de ce
Lasă-te purtată de val.
Fă ce face el
Şii prinde tupeu' că nu te mănâncă!
FantaSZy.
Nu se poate explica cum se saruta, dar e simplu iti zic eu tu trebuie sa te lasa doar lasata de val si o sa vezi ca o sa iti placa mai ales daca il placi pe acel baiat
Hello..
Uite ce e, stai linistita, vine de la sine.
Si sa stii ca nu conteaza ca e primul sarut, poti gresi MEREU.
De exemplu eu desi am avut primul sarut demult, cu actualul prieten am gresit, de la emotii.Cand a vrut el French eu de la emotii am tras capul.Si a doua oara a fost totul perfect.
Tine`ti`va in brate, de mana. Si lasa`l pe el sa te sarute, daca nu o face el, saruta`l pe buze simplu, daca vrea French va baga el limbuta si trebuie doar sa o misti pe langa a lui.
Stai linistita, o sa vina de la sine, o sa reusesti.Nu conteaza daca gresesti prima oara, daca te iubeste va intelege.
Mult noroc!
Deci esti ff norocoasa ca baiatu` vrea de d la tine doar un sarut. Cele mai multe cazuri dup` net erau cu fethe care le obliga iubitii sa fac sex daca` nu se desparteau. E ff frumos ca el nu incearca sa te forteze sa faci ceva ce nu vrei...insa nu crezi ca un baiat special ca el, merita macar un sarut.Shi oricum e simplu sa te saruti, lasa`te p mana lui (de fapt pe gura lui ). noroc, si sper sa`mi spui cum a fost sarutul:*:*
M bucur ca mai exista si fete ca tine. Stiu unele care de la 15 ani fac sex, sarutul fiind ca un salut. E foarte simplu. Te lasi purtata de val, si nu il mai eviti pe prietenul tau\
Si eu am 15 ani\...si am fost in situatia ta....Imi era asa frika.si evitam sa ma intalnesc cu el.pana cand. m-a dus pana in fata casei mele si ma sarutat.prima data normal si apoi s-a uitat la mine.si ma sarutat.cu limbutza:X.sincer.nici nu mi-am dat seama. ce fac. nu glumesc.:X:X
Seara.ma gandeam la primul meu sarut...:X:X
Lasa-te pur si simplu purtata de val. dar ai grjia fa asta cu o persoana care chiar o iubesti! pentru ca primul sarut e cel mai special dintre toata si nu o sa il uiti niciodata daca il faci cu cineva de care esti indragostita . pupiici :*.
Fataaa
outeai sa ma intrebi p mine pers am trecut prin asta:*treia sa imi zici p mesnebuno:*:*:*acum nu my are rost sa zic aiakida noh:*stiu ca a iesit bine