| Voinea_Mihai_1973 a întrebat:

Buna am 15 ani si iubitul meu imi cere sa facem sex eu nu ma simt pregatita as vrea o explicatie pe care as putea sa eu dau lui? Va rog dau funda

Răspuns Câştigător
| KMaddieK a răspuns:

Ii spui ca nu esti pregatita. Ar trebui sa te gandesti daca el doar profita de pe urma ta. Nu te lasa dusa de nas, spune-i in fata. Daca te iubeste te asteapta, in schimb daca vrea sa se desparta de tine el sigur voia sa profite.

| Voinea_Mihai_1973 explică (pentru KMaddieK):

La faza cu profitatul mai gandit si eu

8 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

"Nu sunt pregătită."

| Voinea_Mihai_1973 explică (pentru Doub):

I-am zis asta voiam ceva mai mult care ii arate ca il iubesc si ca nu sunt inca pregatita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i adevărul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din moment ce te-ai implicat sentimental intr-o relatie trebuie sa iti vina sa te arzi daca nu iti dai seama ca isi cauta alta fata. Este si normal dragostea in sine sunt sentimente frumoase pline de placere.
Si acum spune-mi tu mie cine-i de vina ca ai o relatie fizic okay esti buna pnm... clar nu esti pregatita.
Vezi tu cum o dai orice alta fata ii poate oferi ce-i oferi si tu haha. Ai grija. Pupbig grin

| SuntFataInPlm a răspuns (pentru anonim_4396):

Are 15 ANI, poate profita de ea. DOamne ce aveti cu toti? Generatie de rahat, curve proaste si cocalari obsedati de laba. Nu toate/toti. Sunt sigura ca isi bate joc de ea. Iti dai seama usor. E ceva de la sinne, nu trebuie sa ceara. Ar trebuii sa faca cu el la varsta asta doar daca stie sigur ca nu va regreta. Mi-e mila de generatia asta, fac parte din ea. E oribil. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru SuntFataInPlm):

Te inteleg. Asa-i mare dreptate ce sa faci... traim intr-o lume curvara si libera.

| denis11 a răspuns:

Ii poti spune ca nu esti inca pregatita sa faci acest pas si ca totul va veni la timpul lor, iar daca te iubeste mult va astepta. pana vei fi tu pregatita.