| angelkissing a întrebat:

Buna am 15 ani si mi-as dori sa imi dau gaura in buza (nu e chiar in buza o sa ma avat intr-un videoclip) seman identic cu aceasta fata nu numai la aspect ci si la comportament ( la vara ma vopsesc blonda) vreau sa imi dau gaura acasa singura deoarece parinti nu sunt de acord, vreau sa aflu daca se poate face o infectie si daca da cum o pot evita, gaur cu ce sa o dau? Cu un ac? Funda!

http://www.youtube.com/watch?v=h1NXqaTr_60

4 răspunsuri:
| DarkFromGrave a răspuns:

Nu ti-as recomanda sa o faci singura, fiindca risti o infectie destul de dureroasa. cel mai bine ai merge la cineva care stie sa faca sau la un salon specializat. Infecti oricum poti risca in oricare dintre cazuri. Eu am facut prostia sa imi fac gara singura cu un sterlizat de perfuzie, insa tot s-a infectat si am fost nevoita sa-l scot.

Oricum iti urez succes, si-ti spun sincer : cel mai bine ar fi sa-ti convingi cu vorbe dulci parinti. ^-^ Infectile sunt dureroase!

| Tops a răspuns:

happy
daca vrei sa o faci? Fa-o! Pe propria -ti raspundere!
Iti trebuie asa:
-un ac
- o scobitoare
-alcool sanitar(spirt)
-apa oxigenata
-cercelu' sau ce chestie o mai fi si alahappy
- curaj
aa si ca sa nu te doara... sunt spay-uri paralizante( nu d'alea de dat in ochilaughing) sunt folosite de dentisti pentru a evita o anestezie... amorteste zona pentru 1 minut cel mult cumpara-ti!
aa... inainte de a incepehappy incinge acul acela... pentru a evita o infectie cu tetanos (acul sa se faca rosu!\m/) apoi ti toate obiectele acelea in spirt cu exceptia cercelului, p'ala il pui in apa oxigenatalaughing nu de alta da' asa daca il bagi in spirt happy o sa ai un gust "placut" in gura!
Spor!

| cotcodac4 a răspuns:

Mai degraba te gandeai cum sa faci sa te copie alti pa tine

| darrio2007 a răspuns:

Credeam ca deja esti blonda.