| Alex939291 a întrebat:

Buna am 15 ani si mnah nu prea mau interesat fetele pana acum. acum misau apris calciele dupa o fata Imi place de ea. e draguta faza e ca am vorbit doar pe mess si chesti din astea si pe tel nu neam vazut fata in fata. dupa cite am vazut si ei ii place de mine spune cas dragut si chesti dinaste Sentimenui reciproc : cum sa procedez cu ea cum sa vb cu ea, despre ce sa vorbesc cu ea si unde am putea sa ne vedem intr-O zi. Cel mai important cum as putea sa ma combin cu ea cam de la 1 intalnire Imi place Mult de ea... cum am zis mai sus setinmentui-reciproc : Cum sa-i spun ca o iubesc, ma rusinez ca naiba. va rog nu va batetii unii joc. Daca stie cineva sa ma ajute

Răspuns Câştigător
| Essence a răspuns:

Buna Alex. Te-am mai ajutat si sper ca iti pot fi si acum de folos.

Ei bine suntem de-o varsta asa ca o sa vorbesc deschis.
Nu trebuie sa te rusinezi cand vrei sa ii marturisesti sentimentele persoanei pe care o placi. Poate din cauza ca e prima oara, poate asta e motivul pentru care ti se intampla asta.
Gandeste-te totusi ca nu esti singurul care a facut-o. Toti trebuie s-o facem la un moment dat.Tot va trebui sa-i spunem cuiva " te iubesc ". Asa ca gandeste-te ca nu esti primul care o faci. Si altii au putut. Tu de ce sa nu poti. Ambitioneaza-te.

Daca ea ti-a marturisit ca te place. situatia e si mai ok.
Spune-i pur si simplu! " Imi placi, as vrea sa ne intalnim, sa ne cunoastem mai bine, sa vorbim, sa iesim la un suc, la o pizza, la o discoteca. etc big grin
Sa ne plimbam, la o plaja { gasesti o multime de activitati } "

SUCCES! :*

2 răspunsuri:
| luciana200972 a răspuns:

Daca sentimentul este reciproc totul va veni de la sine, esti la o prima intalnire intr-un loc dragut care va place la amandoi si vorbiti despre ce vorbiti si pe mes, si nu trebuie sa-i spui de la prima intalnire ca o iubesti, o sa vezi ca totul vine de la sine. Succes

| Dizzydizz a răspuns:

Trebuie sa ai si u rabdare.Nu dupa prima intalnire.Las-o sa isi faca o impresie buna despre tine.
De abia dupa a 3, 4 intalnire ii poti spune ca iti place mult de ea si ca o vrei ca prietena.Va aprecia asta decat sa ii spui dupa prima intalnire, mai ales daca fata e una serioasa, si nu o vagaboanta oarecare.Succes domnisoruletongue
:*