Vorbeste cu ea serios si sfatul meu ar fi ca pe viitor sa mergi la ginecolog. Cel mai probabil iti va prescre un tratament cu anticonceptionale, din cate stiu eu!
Nu te ingrijora!
Bate-o la cap, ca daca ea nu te intelege atunci cine, tata?
daca totusi nu functioneaza vbeste si tu cu cateva dintre prietenele tale bune care stii ca nu te vor trada...
bafta! :*
Nu stiu de ce mama ta nu vrea sa vb despre acest lucru dar daca ai ceva nelamuriri poti cauta de pe net dar daca este vorba despre relatia mama fiica atunci ce-ar fi de facut este sa asculti de mama ta si mai incearca sa vorbesti despre asta cu ea! bafta!
Buna! Nu te ingrijora.Menstruatia poate veni si la 16 ani Si crede`ma, bucura`te cat mai poti(e o grija in plus).
Buna. cred ca ar fi mai bine sa mai incerci sa discuti inca o data cu mama ta iar daca nu te asculta nici acum poti vorbi cu o prietena sau cauti pe internet detalii despre acest lucru oricum fetele iti pot da un raspuns mai concret.
Aicea eu nu ma bag ca nu sunt femeie dar stiu cum e ca o vad pe prietena mea naspa maia les cand nu vine sau vine cu intarziere si incep durerile sau alte probleme cu vine la timp si atunci la doctor ia anticonceptionale sa iti regleze stopul chiar e penibil ...nu imi plac chestile astea dar am fost nevoit la biologie sa invat beacs
Draga Anca, menstruatia poate veni pana la varsta de 16 ani si daca nici pana la acea varsta nu a venit, este un motiv de ingrijorare si un semn de intrebare. Insa pana atunci, stai fara griji. Chiar fara griji, pentru ca aparitia menstruatiei este o grija in plus.
Daca mama ta refuza in continuare sa te asculte si ai nelamuriri, mi le poti trimite in privat (/putem discuta acolo) sau poti pune intrebari pe TPU unde sunt sigura ca se vor gasi si oameni draguti care sa te ajute.
Buna.
Se spune ca de obicei daca nu vine pana la 16 ani trebuie sa mergi la ginecolog.
Acuma depinde si de corpul tau.
Deexemplu mamei mele i-a venit la 16 ani iar mie la 13 ani.
Acuma nu stiu exact.
Ar fi bine sa incerci sa o mai abordezi o data pe mama ta la o discutie despre menstra.
Bafta
Am vorbit cu prietenele mele de mult timp dar si ele au zis acelasi lucru. Sa vorbesc cu mama mea. Dar asta nu a rezolvat problema.Nici ele nu pot sa faca nimic mai mult.