anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 15 ani si pana acuma n-am avut niciun prieten, arat bine sunt sociabila..etc..ii un tip, el are 16, ne cunoastem de mai bine de 4-5 luni,ne intelegem foarte bine si recent m-o intrebat daca am/daca am avut iubit si i-am zis ca nu, iar dupa cateva zile mi-o spus ca ma place si o incercat sa ma sarute si nu stiu de ce l-am respins ca si eu il plac foarte mult si vreau sa fim mai mult de prieteni, si am plecat fara sa-i spun nimic. Is destul de speriata sa fiu intr-o relatie si mai ales cand ma gandesc ca o sa trebuiasca sa vorbesc cu el cand incepe scoala. Imi tot trimite mesaje si nu stiu cum sa-i raspund. Imi puteti da ceva sfaturi? dau funda.

6 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ce fraier

| neutrino a răspuns:

Faptul ca tu l-ai respins si nu i-ai dat voie sa te sarute inca de la inceput, da bine pentru o fata ( culmea, nu?). Asadar, ii poti raspunde bucuroasa la mesajele lui si te poti arata incantata ca poti conversa cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine i-ai explica sa mai astepte..Relatiile de durata nu se infiripa imediat..Sa va mai cunoasteti sa mai petreceti ceva timp ca simplii prieteni. Dupa lucrurile vin de la sine. Nu e bine sa va grabiti.

Răspuns utilizator avertizat
| TheRealDaniel a răspuns:

Faptul ca l-ai refuzat este normal avand in vedere ca ti-e frica de o relatie. I-ai spus ca si tu il placi si e clar ca si el te place, asa ca poti cu incredere sa incepi o relatie cu el, din moment ce va intelegeti deja destul de bine sunt sigur ca relatia voastra o sa fie foarte buna, daca stii sa si ai grija de ea. Fii responsabila si matura, iti place de el, nu-l lasa sa plece. Bafta!

| xAiko a răspuns:

Pai, inainte sa-i raspunzi, trebuie sa-ti clarifici ca e normal sa incepi o relatie si sa scapi de teama, pentru ca fi sigura ca daca ai dubii si frica, probabil, n-o sa dureze mult.
Parerea mea este ca, respingandu-l prima oara, ai lasat o impresie buna, de fata cuminte si la locul ei, ce nu se grabeste in a lua o astfel de decizie.Dar, sper ca ai avut in vedere faptul sa nu fi fost brutala sau sa fi abordat o atitudine de diva.In cazul asta, ai facut decat sa-l indepartezi, desi asta poate fi decat o separare temporara.In prinipiu cred ca reactia ta a fost normala, avand in vedere teama ta de a infiripa o prima relatie, iar daca simti ca te place in adevaratul sens al cuvantului, ar fi bine sa-i explici cat mai repede ce s-a intamplat.
In mesajele tale, ar fi de preferat sa abordezi o atitudine mai relaxata si poti incerca sa-ti dai mai mult interes despre el, in caz ca simti ca trebuie sa va cunosteti mai bine(dar nu fi prea insistenta sau directa!). Incearca sa reduci teama asta, pentru ca ar fi normal la varsta ta sa apara relatii.Arata-te, dupa cum a spus si neutrio, incantata sa porti o discutie cu el.
Nu va grabiti, totusi, in a da startul unei relatii, pentru ca e posibil sa-l pierdeti.Asigura-te mai intai ca il cunosti bine si ca simti ceva aparte pentru el.
Eu iti zic succes in asta si sper sa va mearga bine!