| cazzo a întrebat:

Buna : Am 15 ani si prietena mea tot 15 avem 8 lunii impreuna o iubesc si ma iubeste zice ea sunt primul ei prieten gen( eu am invatat-o) de curand mi-a zis ca vrea sa isi inceapa viata sexuala cu mine dar nu stiu ce sa fac tin la ea foarte mult si incerc sa ii ecplic sa nu regrete si gen sa mai astepte ca nu ma grabesc si gen acum voi ce ziceti sa fac?

Răspuns Câştigător
| Byankaa66 a răspuns:

Pai incearca inca o data sa vb cu ea si sa-i explici ca tu mai poti astepta momentul acela si ca nu e nici o graba, iar ea trebuie sa fie pregatita si psihic pentru pasul asta, bine ea acum nu realizeaza lucrul asta, si cat de important e sa fii 100% sau macar 90% pregatita pentru acest pas dar daca o face de curiozitate sau mai stiu eu cum va vedea dupa ca nu`i chiar atat de waw pe cum credea si sansele ca ea sa regrete sunt foarte mari si deja de acolo incep si unele probleme, si eu cred ca ar trebui sa mai astepte putin sa vb cu alte fete mai mari poate chiar trecute de 18 ani care au ceva experienta in domeniu si pe parcurs va afla ca treaba nu e atat de roz pe cat parehappy

15 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Vorbesti cu ea ca nu esti pregatit, ca nici ea nu e pentru atatea responsabilitati!

| Zenithf a răspuns:

Are dreptate @Bya, aveti mult de invatat amandoi despre subiectul asta, si bine faci ca nu te grabesti. Sunteti tineri amandoi, nu ati mai facut-o, deci nu va manca sa o faceti, este mai bine sa asteptati pana cand sunteti pregatiti pentru asta si pregatiti pentru orice eventualitate. Adica, pana si prezervativul se mai poate rupe, si nu cred ca ati vrea sa auziti despre un avort. Niste informatii bune gasesti aici:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/_s.htm
http://www.sfaturiortodoxe.ro/_avort.htm
Recomandarea mea este sa o faceti doar atunci cand sunteti siguri ca veti fi toata viata impreuna. :-?
Domnul fie cu voi.

| Razvan a răspuns:

Sunteti prea mici, gen. Ea poate face mai tarziu cancer de col unterin, gen.La fete sunt mai multe probleme, gen decat la baieti gen.Mai asteptati vreo doi ani, gen.Si gen ai grija sa nu te violeze, gen. Daca deja ti-a zis ca vrea sa o faca cu tine, esti in pericol genworried

| valy a răspuns:

Daca ea ti-a propus din iubire. din proprie vointa sa isi inceapa viata sexuala cu tine.inseamna ca, chiar te iubeste si nu ai de ce sa nu ii asculti propunerile.bine poti sa ii spui... exact cum ne spui noua acum.ca tu nu te grabesti.ca o iubesti si ca poti astepta ca totul sa fie ca la cartewinking

| adi4ever a răspuns:

Eu zic gen:Sa mai astepte sa nu gen sa nu regrete gen ca a facut-o.
Te rog sa gen sa nu mai zici atata gen plzz gen plzzzwhistling

| ßέßέ a răspuns:

Da... parca nu imi vine sa cred ce citesc. Unu` care zice ca nu vrea sa o f*ta pe una, ca nu se grabeste. Bravo!

| Slow a răspuns:

Pai mai lasa-i timp sa se mai gandeasca. Probabil ea nu intelege foarte clar ce implica inceperea vietii sexuale. E bine ca tu ii explici, sa vada care sunt partile bune, dar si cele rele.la 15 anisori mi se pare cam mica. Dar daca ea insista...mai asteapta oricum cateva luni, poate se razgandeste. Iar daca chiar va hotarati sa faceti pasul asta, tu, ca baiat, ai mare grija sa fie o noapte placuta pentru amandoi (mai ales pentru ea, sa uite mai usor durerea)winking

| BellaRagazza007 a răspuns:

Saalut, deeci, : zii ca nu esti pregatit, ca este prea devreme. daca Nu intelege, Inseamna ca nu merita dragostea ta. frate crede-ma, daca nu intelege, las. o! mai sunt fete pe lumea asta! pai, vezi tuh!

| DeadlyJokes a răspuns:

Frate de unde va luati prietene din astea nimfomane ca vreau si eu una si nu gasesclaughingSi in legatura cu intrebarea:E viata si p. a ta tu decizi!

| lollopop a răspuns:

Zi'i sa mai astepte...Ca mai e timp.
(Debicei e pe dos, baiatul vrea sa'si inceapa viata sexuala.)
O sa inteleaga.winking

| lollopop a răspuns:

Zi'i sa mai astepte...Ca mai e timp.
(Debicei e pe dos, baiatul vrea sa'si inceapa viata sexuala.)
O sa inteleaga.happy

| alexa_4370 a răspuns:

Fa. o sa inteleaga ca inca nu esti pregatit pentru etapa astahappy
Trebuie sa inteleaga.

| 111_9849 a răspuns:

E cam mica. sa mai astepte mai ales ca si tu vrei sa mai asteptati. bravo. e f frum din partea ta. incearca sa stati mai mult d vba. sa. i explici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gen frate, gen, gen, gen smug

| Lyna a răspuns:

Si eu zic sa mai asteptati.la tine e in regula sa iti incepi viata sexuala de la varsta asta, dar daca as fi in locul ei, as mai astepta ceva timp.mai e si a doua parte:daca va iubiti mult si aveti de gand sa stati mult impreuna, merita sa incercati lucrul asta! cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea, sincer, si sa o intrebi daca intr-adevar isi doreste asta. sper ca te-am ajutat. pupici